2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب دخترایی ک پوشش براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 154 پست
ایران مگه فقط مسلمون داره این همه ارمنی یهودی یعنی شما موافق این هستید که در فرانسه حجاب در دانشگاه ...

شماهایی که حجاب رو اختیاری میدونین صد تا گروهین خودتونم نمیدونین کدومین یکی میگه فقد روسری اون یکی میگه کمین دامن قرمز راه بندازیم مبارزه با باکرگی اجباری زنان یکی میگه تاپو شلوارک چشه اختیاری بودن حجابم از نظرشون هییییچ حدو حدودی نداره والا از مخالف حجاب تا شیطان پرست زدن تو همدیگه معلوم نیست کی به کیه ...

میدونید چرا اینجا زیاد فساد هست چون وقتی یه کاری رو اجبار میکنن بقیه مصر انجامش میشن اعتقادات شخصیه& ...

فقط امار تجاوزات جنسی

و مشکلات جنسی در کشورهایی که

بقول خودتون اجباری ندارن

و چشم و دل سیرند رو‌بررسی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم پیدایی شاپرک خانوم

هی ننه آبم با این جدیدای سایت تو یه جوب نمیره😁

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

اول باخودمون دودوتاچهارتاکنیم که اصلاخداروقبول داریم یانه پس اگه به وجودخداایمان داریم دیگه قانون وتیپ بازیگرا وآزادی کشورای دیگه واین چیگفت اون چی خواست برامون مهم نمیشه دستورخود خدای داناست که چی به صلاحه زنان هست 

چه ربطی داشت خخخ هم شماها هستین که تو تاپیکای خیانت میاین میگین خا لعنت کنه زنایی رو که به اینجو ...

شما چقدر باادبی خانوم!با همسرت هم اینطوری حرف میزنی؟دیگه بقیش معلومه چرا دلت پره !!من واقعا خجالت کشیدم همجنسم ادبیاتش اینطوریه

شماهایی که حجاب رو اختیاری میدونین صد تا گروهین خودتونم نمیدونین کدومین یکی میگه فقد روسری اون یکی م ...

من نمیگم تاپ و شلوارک خوبه 

میگم حجاب اختیاری هست ببین من اصلا گفتم چرا چادر میپوشید چرا به روسری گیره میزنید

خیلی عذر میخوام با اینکه مسلمانم و به خدا اعتقاد کامل دارم ولی تو دین ما زیادی به غریزه جنسی مرد بال ...

من خودمم چندسالیه حجاب کامل دارم و با تحقیق انتخاب کردم

برای بقای نسل مرد تحریک پذیر و زن محرکه ، همه زنها میل دارن دیده بشند، جلوه کنند و .... به امر ذاتیست 

البته نه این که خانمها با این کارشون قصد بدی داشته باشند اون تعداد محدودین که حیا ندارند و ...

اگه توی دینمون زیاد پروبال داده شده چون واقعیت داره

تصور کنید همه خانمها با حجاب و با حیا بودن ، آقایون به نظرتون چطور می تونستن هرزگی کنند ، با کی .....

اتفاقا شما هستی که نمیدونی زندگی اجتماعی یعنی چی  اگر میبینی تو اجتماع همه جا از به قول خودتون ...

چه جالب 

از کی تا حالا اکثریت دلیل بر حقانیت شده

وقتی حقی بهش ظلم بشه و غریب واقع بشه

پس اون حق باطل محسوب میشه

یارای امام حسینم ۷۲نفر بودن

و یارای یزید هزاران برابر

ایا قبول داری

که یزیدیان حق بودن...

؟!؟!؟!؟!

کجای دنیا گفتن اکثریت ، حقانیت محسوب میشه

من نمیگم تاپ و شلوارک خوبه  میگم حجاب اختیاری هست ببین من اصلا گفتم چرا چادر میپوشید چرا به رو ...

منم شخصی نکردم بگم تو ... گفتم همتون. شاید بگی من کاری ندارم ولی یه ملللللت دست وردار اعتقادات ما  نیستن یه عده کلا میخوان همه اعتقاداتو نابود کنن بره. یه عده هم میگن ما که به کسی کاری نداریم ولی دارن زیر پوستی پیش میرن ...پس نمیشینیم تماشا کنیم.

منم شخصی نکردم بگم تو ... گفتم همتون. شاید بگی من کاری ندارم ولی یه ملللللت دست وردار اعتقادات ما &n ...

به هر حال شما وقتی روی یه مسئله تاکید کنی برعکسش پیش میره مثل وقتی که حوا و ادم سیب خوردن 

شما یه بار امر به معروف کن و وظیفتو انجام بده کسی بخواد با اون یبار هم گوش میده

بعضیا با کارهاشون از دین مردم رو زده میکنن 

وحی آمد سوی موسی از خدا

بندهٔ ما را ز ما کردی جدا

تو برای وصل کردن آمدی

یا برای فصل کردن آمدی

تا توانی پا منه اندر فراق

ابغض الاشیاء عندی الطلاق

هر کسی را سیرتی بنهاده‌ام

هر کسی را اصطلاحی داده‌ام

اصل مطلب رو اول گفتم  حجاب اختیاری هست   دیگه وارد بحثای سیاسی نمیشم چون اینجا جای خوبی ...

همون دیگه 

عزیزکم هرچیزی تا زمانیش اختیارش دست خودمونه که تو چاردیواری خونه ی خودمون باشه

خونه ایی که خودمون مدیرش هستیم

بعد از خونه بلافاصله وارد

جامعه ایی میشیم

که دیگه اختیاری نیست

وگرنه هرج و مرج میشه

همون دیگه  عزیزکم هرچیزی تا زمانیش اختیارش دست خودمونه که تو چاردیواری خونه ی خودمون باشه خون ...

گناه نکردیم که قانونمون اجباره!

اتفاقا چند باری طرح حجاب اختیاری مجلس رفت حامی هم داشت از خود مجلس تا دانشگاه تهران شاید تا ۱۰ سال بعد اجرا شد

به هر حال شما وقتی روی یه مسئله تاکید کنی برعکسش پیش میره مثل وقتی که حوا و ادم سیب خوردن  شما ...

اگه تاکید رو یه مساله برعکسش میکنا پس تماااام قوانین دنیا رو لغو شده حساب کن چون تمام قوانین ممنوعیت دارن و ممنوعیت با توجه به چیزی که گفتی مساویه با اثر معکوس.چرا؟چون داره تاکید میکنه رو یه چیزی..مثلا تمام راننده های پشت چراغ قرمز دنیا دیگه ترمز نمیکنن یه تخت میرن .پس چرا اینطوری نیست.هه.ی  کم فکر کن قبل قیاس به کل دادن. قیاس مع الفارغ نده