2777
2789

دخترم عکسم و‌گذاشته تو گروه مدرسه الان دیدم دیگه نمیشه پاک کرد چیکار کنم ندایا ابروم رفت تروخدا اگه راهی بلدین بگین

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل بزن رو نرم افزارهات

اووف نمیتونم شوهرم میگه چ خبره توش رمز گذاشتی تازه زنگه رمز گوشیم و ۱۰۰ دفعه عوض کردم نمیدونم چجوری پیدا میکنه

به مدیر گروه بگو حذف کنه

گفتم گفت حذف کردم اما هست هنوز اونم فک کنم بلد نیس زیاد سر در نمیاره انگار فقط برا خودش حذف کرده

اووف نمیتونم شوهرم میگه چ خبره توش رمز گذاشتی تازه زنگه رمز گوشیم و ۱۰۰ دفعه عوض کردم نمیدونم چجوری ...

به همسرت بگو رمز رو،منم یکبار بچه ام فیلم با لباس تو خونه ازم گرفته بود شانس اوردم واسه خواهرم فرستاده بود

به همسرت بگو رمز رو،منم یکبار بچه ام فیلم با لباس تو خونه ازم گرفته بود شانس اوردم واسه خواهرم فرستا ...

الان و چیکار کنم کسی و دارین سر در بیاره بپرسین ازش تروخدا کمکم کنی دارم دیوونه میشم