2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا در بچه داری کمکم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 38 پست
بچه رو شنبه ها بده بهش خودت هم برو عشق وحال 

نمیخوام بدم بهش و برم عشق و حال،فقط میخوام گاهی نگهش داره تا من به کارای شخصیم برسم.از وقتی بچم دنیا اومده من نتونستم به آرایشگاه برم.

از موقع تولدش همینه.من تنها بودم.از حدود ۲۰ روزگیش تنها بودم تا الان. شوهرم ۶ صبح میره تا ۹ شب.۵ شنب ...

اخی عزیزممم  امیدوارم هرچی زودتر انرژیت برگرده و حالت خوب خوب شه و با دل و روحیه خوش کاراتو بکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از موقع تولدش همینه.من تنها بودم.از حدود ۲۰ روزگیش تنها بودم تا الان. شوهرم ۶ صبح میره تا ۹ شب.۵ شنب ...

واااای با گوشت و استخونم درکت میکنم منم تو بفلمه جاروبرقی میزنم. آقا فقط میگه اونجاش نخوره به مبل، اینجوری نشه فلان نشه دو دیقه عرضه نداره بچه رو بگردونه دوراز جون شما خبر مرگم به حموم رفتن و شام گذاشتن م برسم

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
امشب میگم من خستم نگهش دار میگه من دست به این بچه نمیزنم

اين حرفش خيلي زشته

ببخشيداينجووي ميگم اما بايد بهش بگي اين بچه از شوهر قبلي ام نيست از مرد همسايه هم باردار نشدم بچه خودته

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

عزیزم من درکت میکنم

دختر خودم ده ونیم ماهشه.من شهر غریب سزارین بودم از همون اول خودم پاشدم .خونواده شوهرمم بااینکه خوبیم باهم ولی کمکم نیومدن

شوهرمم مثل شوهر شما همش سرکاره وقتی هم خونه س تو گوشیش.

منم چندماه سیاتیک گرفتم از پادردهای شبهام  نگم 

ولی حالا دخترم بهتر شده چهاردست وپا میره اذیتش کمتر شده 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
نمیخوام بدم بهش و برم عشق و حال،فقط میخوام گاهی نگهش داره تا من به کارای شخصیم برسم.از وقتی بچم دنیا ...

خیلی صبوری اگه من بودم بچه رو میدادم بهش خودم یک ماه میرفتم مسافرت

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

عزیزم همه ما این دورانو گذروندیم .من خودم اینقدر گریه میکردم بخاطر شب بیداری و گریه های بچه .یه روز ب خواهرم میگفتم یعنی میشه بچه شیش ماهش بشه یکم سختیش کم بشه .بعد از یک‌سالگی یکم بهتر میشه نگران نباش

واااای با گوشت و استخونم درکت میکنم منم تو بفلمه جاروبرقی میزنم. آقا فقط میگه اونجاش نخوره به مبل، ا ...

شوهرت شبیه شوهر منه😂😂 همش میگه سرش نخوره ب مبل. بدو بگیرش ‌بعد خودش کنارش ها.

منم تو اشپز خونه یاظرف میشورم یا آشپزی .باید حواسممم ب بچه باشه‌

انگار من بکرزایی کردم فقط بچه منه.

حالا سرش بخوره جایی. اینقدر غر میزنه 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
با اینک هنوز بچه ندارم و نمیدونم قراره در اینده کمکم کنه یا ن ولی اینو میدونم یچیز عادیع

امیدوارم هیچوقت حال منو نداشته باشی.ولی وقتی شوهرت شروع کرد با بچه بازی کنه و سرگرمش کنه تا تو یه ثانیه روو مبل بشینی و از دور نگاهشون کنی.بدون من حتی همین یک ثانیه هم برای خودم نداشتم

شوهرت شبیه شوهر منه😂😂 همش میگه سرش نخوره ب مبل. بدو بگیرش ‌بعد خودش کنارش ها. منم تو اشپز خونه یا ...

اوووو برا من قهرم میکنه بچه چیزیش بشه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
دقیقا عین منی منم تواین شهر غریبم بچم۱سال و ۴ماهشه اصلا کمکی نمیکنه شوهرم و تماااام حتی باید نزارم گ ...

آره اینم میگه بچه چشه.چرا نمیتونی آرومش کنی.غذا روز قبلو بذارم جلوش میگه این چیه من معدم حساسه اذیت میشه