2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا در بچه داری کمکم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 38 پست
اوووو برا من قهرم میکنه بچه چیزیش بشه

اره شب تولدم خونه مادرشوهرم بودیم جشن گرفته بود آقا برا من

فکر کن نمیدونم چی شد دخترم از مبل افتاد. من مقصر نبودم . همونجا قیافه گرفت تا یک روز قهر بود.منم اصلا منت نکشیدم😂😂 بعد خودش اومد. 

ولی اینقدر بخاطر کارش جلو خونوادش باهام قهر کرد تولدمو کوفت کردم ناراحت شدم ک حد نداشت 

گفتم هیچوقت نمی بخشم..

انگار بچه بیفته ما عمدی میندازیم نامادری هستیم 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم 5ماهشه یکم سخته کارکردن ولی منتظرباباش نمون بنظرم کم کم کاراتو باید زرنگترانجام بدی اکثرمردا ...

من حتی شب ها بیدار میمونم پوره های بچمو درست میکنم.برنجو آرد میکنم.خونه رو گردگیری و جارو میکنم.کارای ناهار و شام فردا رو تا یه جایی جلو میبرم.

کارهامو میکنم ولی خستم.میخوام نیم ساعت بدون نگرانی بخوابم.

ی وقتی که حالش خوبه بهش بگو  

از وقتی بچه دار شدیم،نمیدونم چرا اینجوری شده همش طلبکاره.خانوادش هم اذیتم میکنن.انقدر که توو گوش شوهرم خوندن نباید شیر خشک بخوره نباید پستونک بخوره.تنها کاری که میکنه اینه که مراقب باشه به بچه شیشه شیر و پستونک ندم.میدونم پشت سرم حرف میزنن که شوهرم هم ازم دور میکنن

۳۰ سالمه.نه متاسفانه یه مشکلی براشون پیش اومد که نمیتونن کمکم باشن

اشکال نداره فک کردم سن ات کمه انشالله خدا کمکمون کنه والا من خاهرم اینجاس همون نباشه بهتره همه مردها هم مث همن حالا راه بیفته ک بچت بدتره 

عزیزم شما وقتی بارداربودی لتروزول خوردی جنینت سالم بود!؟🥺🥺من از روز پنج پریودی التن سه روزه ک خوردم امروز اونقد رحمم درد میکرد و تهوع داشتم ناخودآگاه یه تست داشتم تو خونه حذاشتم دیدم مثبت شده🥺🥺یعنی هاله انداخت...شک کردم نکنه باردارم واقعا.اخه پریودیمم این ماه فقط یه روز اونم خون تیره بود و قرمز سیاه مانند..خلاثه یه روز بود تموم شد ..حالا میگم نکنه پاقعا باردارم!؟اگه باشم حنین مشکل دار میشه!؟؟😭😭🥺🥺🥺تحریه ت رو میگی !؟؟🥺