2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول بارداری فقط ترشح و شکم درد داشتم.بعد فقط چند شب حالت تهوع داشتم بعضی روزام جلو چشمم سیاهی میرفت و فشارم میفتاد.دیگه هیچی چیزی خاصی دلمم نمیخواست 

💎زبان کوردی هویت من است💎

کور

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

فقط ترشی و شوری دلم میخواد از شیرینی بدم نمیاد ولی زیادم نمیخورم.سینه راستم بزرگتر از چپمه.نوک سینه چپم تیره تر از سمت راستیه اون خط شکمم هم از زیر سینه م تا پایین نافم کمرنگ افتاده

💎زبان کوردی هویت من است💎
از اول بارداری فقط ترشح و شکم درد داشتم.بعد فقط چند شب حالت تهوع داشتم بعضی روزام جلو چشمم سیاهی میر ...

دختر احتمالا

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

به نظرم احتمالا دختره 

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
از اول بارداری فقط ترشح و شکم درد داشتم.بعد فقط چند شب حالت تهوع داشتم بعضی روزام جلو چشمم سیاهی میر ...

منم حال خرابیم برای شبهابود طول روز خوب بودم.

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.