2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ترشی و شوری دلم میخواد از شیرینی بدم نمیاد ولی زیادم نمیخورم.سینه راستم بزرگتر از چپمه.نوک سینه ...

بزرگی سینه راست میگن براپسره

اون خطه هم میگن اگه از زیرسینه باشه پسره از ناف به پایین فقط باشه دختره

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

کوردی؟😂

بلی  

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خیلی مهربون شدم.وحرف vپلک پایین چشم راستمه حالا بگین ببینم کی درست میگه☺

این حرف رومیگن پایین راست پسره پایین چپ دختره از من توچشم چپم هست

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

هرکی منو دیده گفت بچت پسره حتی نمک ریختن رو سرم چونه مو خاروندم.ولی انومالی گفت دختره.و من ی پرنسس کوچولوی خوشگل با علائم پسر باردارم🤣😂😂😂😂

💎زبان کوردی هویت من است💎

عزیزدلم من میگم99 درصد جنسیت دختره شک نکن 

علائم پسر اینانیست حروف 7 توچشم و خط ناف و اندازه سینه دلیل نیست واصلا درست درنمیاد

عکس های سونو رو فقط تو تاپیک تشخیص جنسیتم بزارید اونجا جواب میدم 🎀💙
عشق مایی😘😍

خاکدم  

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

حالا دارم همه چی رو صورتی میخریم با مامانم و به دختر بودنش عادت کردم😊انومالی دقیقه دیگه؟اره؟دورش بگردم من که عاشق دخترم شدیدا😍😍😍😍😘😘😘

💎زبان کوردی هویت من است💎