2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زده شیرینی میخواد ازم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکم سر سنگین باهاشون حرف میزدین 

دیدین بازم خود دعوتی میکنن میگفتین والا این روزا همش تو بوی رنگ و رو سرامیک خوابیدم جون ندارم شما بیا بپز برا ما هم ثواب کن 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
ببین من اصلاً آدمی نیستم که بگم چرا میخوان بیان خونم یا بد رفتاری کنم یا غذا کم بزارم یا به هرحال ب ...

خب دیگه با این افراد باید مثل خودشون برخورد کنی 

من از اون فکری که تو سرشون میگذره و تو دلشون ب آدم میخندن بدم میاد...چرا باید کوتاه بیاییم که دوراز جون آدمو احمق فرض کنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جواب بده  وگرنه آخر دست می گن عجب هالویی گیر آوردیم!!  هر وقت خواستیم سوارش می شیم!!!

من ضعف اعصاب دارم حوصله بحث و دعوا ندارم اینا آدمای دعوایی و جیغ جیغویی هستن من اینطور نیستم

دعوتشون کن همون روزهایی که هنوز فرشات تو قالیشویی هست و خونه به هم ریخته،به همسرت بگو از بیرون غذا حاضری بگیره یه زیلویی موکتی بنداز اومدن سرپایی پذیرایی کن ،اعتراض کردن تو جمع بگو فلانی شیرینی خواست گفتم تا همین وضعیت هستیم و رنگ تازه هست بیایید شیرینی خورون،خودمون ده روزه تو این وضعیتیم نه که عادت کردم،جایی هم نبود بریم شرمنده

من به شوهرمم نمیگم  به هیچ عنوان تیکه و گناه هاشونو نمیگم

مثل قبلنای منی

من میگم ولی تحریکش نمیکنم که باهاشون دربیفته فقط میگم اینجوری گفته بعدم ارومش میکنم میگم چیزی نگو به روی خودت نیار خوب نیست ناراحتی پیش بیاد

کاش یکم سر سنگین باهاشون حرف میزدین  دیدین بازم خود دعوتی میکنن میگفتین والا این روزا همش تو ب ...

اینا اون دفعه اومدن 

خوردن 

دست به سیاه و سفید نزدن 

خواهرشوهر بزرگه گفت ظرفاشو بشوریم 

وسطیه گفت خودش کور شه بشوره😐

من پشتشون بودم شنیدم ولی خودمو زدم به نشنیدن ظرفا رو همه رو ریختم تو لگن گذاشتم تو حموم 

فرداش شستم

اینا اون دفعه اومدن  خوردن  دست به سیاه و سفید نزدن  خواهرشوهر بزرگه گفت ظرفاشو بش ...

عزیزم من جا خواهرت یه توصیه بهت بکنم نه بذار کسس تو خونت  ظرف بشوره نه خونه کسی ظرف بشور 

اینطور مث مهمونی میری احترامتم سر جاش میمونه 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
باید یه ده بیست تا شونه تخم مرغ بگیرم فکر کنم😂😂 اینا یکی دوتا نیستن که

اوه اوه😐😐😐😐

نون خالی بده پس😂😂

باید بهش میگفتی کسی نبود کمکم کنه کلی کارام مونده وقت واسه مهمونی ندارم😒😒😒😒