2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زده شیرینی میخواد ازم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 73 پست
عزیزم من جا خواهرت یه توصیه بهت بکنم نه بذار کسس تو خونت  ظرف بشوره نه خونه کسی ظرف بشور  ...

بله من اصلاً ازشون کمک نخواستم 

ولی انتظار اون حرفم نداشتم 

من کم زحمت نکشیده بودم واسه اون شب چندین نو غذا و دسر و کیک آماده کرده بودم

جای تشکر این حرفو آدم بشنوه دردش میاد

من رفته بودم لگن بیارم ظرفا رو بریزم توش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه اومدنم فقط برا حفظ آرامش زندگیمه  نمیخوام با شوهرم دعوا کنیم

عزیزم از سیاست و زنانگی استفاده کن بگو ریه ام خراب شده خودتو بزن به مریضی 

ولی جوری نقش بازی کن هیچ کس متوجه بشه اگه بلد نیستی دنبال راه دیگه باش چون مرد اگه بفهمه داری نقش بازی میکنی بی اعتماد میشع

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
اوه اوه😐😐😐😐 نون خالی بده پس😂😂 باید بهش میگفتی کسی نبود کمکم کنه کلی کارام مونده وقت واسه مهم ...

میدونه تازه امروز رنگکاری تموم شد و خونه ریخت و پاشه واسه بعد این تمیزیا میخواست😐

عزیزم از سیاست و زنانگی استفاده کن بگو ریه ام خراب شده خودتو بزن به مریضی  ولی جوری نقش بازی ک ...

نمیدونم والا 

اختیارو میزارم پیش شوهرم خواست دعوتشون کنه 

دو روز دیگه نگه تو نذاشتی یقه منو نگیره

بله من اصلاً ازشون کمک نخواستم  ولی انتظار اون حرفم نداشتم  من کم زحمت نکشیده بودم واسه ...

مقصر خودتی چرا به خودت انقد زحمت دادی برا کسی که قدردان زحمت نیس یه نوع غذا درست میکردی خوشمزه آخرشم میگفتی من زیاد تجملاتی نیستم 

شما که توانای هاتون رو میدونین که اشپز یتون خوبه دیگه چه لازم به تایید قوم ظالم شوهرع 

مهم خودتی و سلامتی خودت 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
اینا اون دفعه اومدن  خوردن  دست به سیاه و سفید نزدن  خواهرشوهر بزرگه گفت ظرفاشو بش ...

😯😯😯😯 چقدر بی شعورن!!!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
بله من اصلاً ازشون کمک نخواستم  ولی انتظار اون حرفم نداشتم  من کم زحمت نکشیده بودم واسه ...

از این به بعد برای این آدم های نفهم انقدر از خودت و روح و روانت مایه نزار!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
مقصر خودتی چرا به خودت انقد زحمت دادی برا کسی که قدردان زحمت نیس یه نوع غذا درست میکردی خوشمزه آخرشم ...

من نیاز به تایید ندارم 

هرکاری هم کردم واسه شوهرم کردم وگرنه من کی اونا کی

میدونم زندگیت نوپاست ولی به نظرم زیادی داری به خانواده شوهر باج میدی ، نیاز نیست به خاطر رفتار اونا با شوهرت بحث و دعوا کنی اما شوهرت در جریان رفتارشون باشه به نظر من بهتره ، گذشته ازون زن و شوهر خوبه مثل دوتا رفیق باشن و حرف نگفته ای از هم نذاشته باشن ، چیزایی که تو دلته با لحن ملایم و آروم میتونی به شوهرت بگی