2777
2789

یکی تاپیک میزنه در مورد عملیات شبانه ی مامان باباش 30 تا صفحه میره جلو باهاش کار ندارید 

ی بدبختی مث من میاد در مورد بارداری تاپبک بزنه میزتکونیدش

یعنی هرکس تد این سایت سابقه داشته باشه مجازه هر دری وری ک میخواد بزنع؟؟؟ 

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_3

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5067843/بچه-ها-یه-چی-از-مامان-و-بابام-دیدم-روم-نمیشه-برم-بیرونخداییش این جزو تاپیک های ممنوعه نیست؟ 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
وای اره تبعیض اینجا هم احساس میشه

والا

چ چیزایی ک نمیزنن تو این سایت اما نی نی یار انگار ن انگار

والا چ چیزایی ک نمیزنن تو این سایت اما نی نی یار انگار ن انگار

کاربری منه بدبختم  بر نگردونن کلی التماس تازه کاری نکرده بودم  بعد خیلیای دیگه صد دفعه میترکن میان 

تو ماه من بودی ولی سرت به ستاره هات گرم بود....💔
اره دیدنو ک همش میبینم ولی چکار میشه کرد

ینی میشه ی همچین تاپیکی گزار‌ش نخورده باشه؟؟؟ بخدا ک گزارش زدن اما نترکیده

کاربری منه بدبختم  بر نگردونن کلی التماس تازه کاری نکرده بودم  بعد خیلیای دیگه صد دفعه میت ...

والا 

تازه اونم همچین تاپیکی 

نمیدونم چرا نی نی یار فقط زورش به ماها میرسه

خب واقعا این چ تاپیکیه ک زدع

والا  تازه اونم همچین تاپیکی  نمیدونم چرا نی نی یار فقط زورش به ماها میرسه خب واقعا این ...

از دست ما که  کاری برنمیاد خواهر 

از دست ما که  کاری برنمیاد خواهر

همه جا باید تحمل کنی ک تبعیض قائل بشن و همیشه باید ی عده بهتر باشه وضعشون 

همه جا باید تحمل کنی ک تبعیض قائل بشن و همیشه باید ی عده بهتر باشه وضعشون 

چاره چیه 

دام برای کاربریم یه ذره شده😔ولی چ فایده

چاره چیه  دام برای کاربریم یه ذره شده😔ولی چ فایده

واقعا متاسفم

حالا هرچیم تگشون کنيم نمیان