2777
2789

یه اکانت ناشناس‌ بهم پیام داده و انگار پشتش رباته و یه شغل با یه درآمد خیلی عجیب معرفی کرده بهم و به احتمال زیاد کلاه.بردار هست.

ولی هیچ اطلاعاتی از اکانتش نیست و کاملا ناشناسه. میشه گزارش داد اینو یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز الان میلیاردی کلاهبرداری میکنن پلیسو دادگاه پرونده رو ده سال لفتش میده بعد هنوز جرم اتفاق نیوفت ...

چه ربطی داره اینم میتونه میلیاردی کلاهبرداری کنه

میگه توی یک ساعت میتونی ۲۷ میلیون حقوق بگیری! به نطرتون این کلاهبرداری میلیاردی نیست!!

از همین جاها شروع میشه دیگه

سیاره وجدان داشتن

طرف میره واریز میکنه کد ملی و ادرس و شماره کارت کلاه بردار رو داره دستش به هیچا نمیرسه بعد از پیسنهاد که حتما خودشم ربات هستش میخوای چه شکایتی بکنی؟؟نهایت میتونی مسدودش کنی و گزارش خودشو بزنی اگه تعداد زیاد باشه خودش مسدود میشه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
طرف میره واریز میکنه کد ملی و ادرس و شماره کارت کلاه بردار رو داره دستش به هیچا نمیرسه بعد از پیسنها ...

چه بدونم بالاخره گفتم منم مسئولم که متوجه کلاهبرداریش شدم و باید گزارش بدم

حتما که نباید از ادم کلاهبرداری شده باشه

چه بدونم بالاخره گفتم منم مسئولم که متوجه کلاهبرداریش شدم و باید گزارش بدمحتما که نباید از ادم کلاهب ...

درسته ولی با این همه اطلاع رسانی که ادم فریب این چیزا رو نخوره و به راحتی این مبلغ کار انلاین نمیشه بازم گول میخورن دیگه حقشونه با کمال بیرحمی

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)