2777
2789
عنوان

سرد بودن مرد

2393 بازدید | 128 پست

باعث گناه کردن زن ها میشن این جور مردا.

اسلام پشت مرداس اگه بازن خودشون خوش نگذشت بهشون میتونن برن ۴ تا صیغه کنن... اما زن حتی باکلامی انتقاد هزار تا انگ بهش میبندن....

به نظر شما زن تواین مورد باید چکار کنه؟

میدونم خیلیاتون ناسزا میگید اما واقعا این حرف دل خیلیییی از زنهای جامعه ی ماست و حتی نمیتونن کلامی حرف بزنن سکوت میکنن...افسرده میشن احساسشونو میکشن....

وهیچ چیز بدتر از مرگ هایی نیست که تو قلب اتفاق میفته...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیس...!بانوها فریاد نمیزنند😔

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

دركت ميكنم😒 

هم خيلي دوسش دارم شوهرمو هم رابطه جنسيش بام خوب نيست..

هي دنيا ٢٧ سال خودمو پاك نگه داشتم برا شوهرم اخرشم اين شد،

خدا منو ببخشه كه بعضي وقتا تو ذهنم رابطه با ادم ديگه ايي تصور ميكنم😔😔😔

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

پس واسه چی مشاور قبل ازدواح هست  مشاور میشینه ببینه طرفین گرمن یا سرد بعد نظرشونو میگه کلاسای جنسی هست و این حرفا اگه حالا مرد در طول زندگی سرد شد میتونین به پزشک مراجعه کرد و مشورت گرفت هر کاری راهی داره مگر ازدواج از سر اجبار و زور   که اون دیگه بحثش جدا هست

خدا خودش کمک چنین زن هایی بکنه

و اگر مردی این مشکلو داره زنشو طلاق بده و ساپورتش کنه تا بتونه دوباره ازدواج کنه اگر خانوادش حمایتش نمیکنن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
زن باید تقوای الهی پیشه کنه ولی مرد میتونه شکلات بده آش بخوره به همین راحتی به همین خوشمزگی

خدانکشتت😂😂😂

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

دیگ تو ایران همچی برخلاف زنه ی بچه نه ماه توشکم مادره مادر باسختی بزرگش میکنه اخرشم موقع طلاق بچه مال پدره انقد بایدسختی وسرکوفت بخوریم تابچمونونگیرن. 😔😔😔😔😔

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉