2777
2789
عنوان

سرد بودن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 128 پست

بچه ها ببخشيد اينو ميپرسم ، مدت زمان رابطه ي اصلي بغير از پيش نوازي شما چقدره؟؟ 

ميخوام ببينم من زياده خواهم يا شوهرم مشكل داره

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ببخشيد اينو ميپرسم ، مدت زمان رابطه ي اصلي بغير از پيش نوازي شما چقدره؟؟  ميخوام ببينم ...

۳۰😥😥

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ببین تو این دورخ و زمونه ای ک هست زن و مرد نداره  بچسب حقتو چیزیم شد حرفتو بزن و فریاد کن بب ...

چکار میشه کرد عزیزمن؟میشه گفت ایاالناس این مرد عاطفی نیست احساسی نیست اصلا نمیفهمه این چیزارو....اونوقت میزنن تو سر زن که توهوس بازی....ج

واس ما که دیر به دیره هروقتم پیش میاد از بس طولانیه که حوصلم سر میره😕

چقدره مثلا؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
هرگز اسلام نگفته واسه خوش گذرونی برید صیغه کنید . اتفاقا کلی مردای هوس باز تو دین ما مورد نکوهش واق ...

😮😮😮😮😮😮از کجا اوردی  دلیل و منبع ارائه کن لطفا

هرچه یار پسندد،...

به نظر من زنی که  شوهرش  سرده  قبل از هر اقدامی  اول باید با همسرش  صحبت کنه اگر همسر  تو باغ نبود  بره پیش یه روانپزشک  و به صورتی علمی  مشکل همسرش رو ریشه یابی کنن و درمانش کنن  . اگر همسر   همکاری نکرد و احساس شما مهم نبود براش  طبق قوانین کشور خودمون  ازش به دلیل  ناتوانی جنسی  جداشو  و با کسی که قدر وجودتو میدونه  ازدواج کن اگر نمیتونی  پس بسوز و بساز  ولی  خارج از قوانین  اسلامی  که اصلا بخواهیم در نطرش  نگیریم    ارتباط  یه زنی که  همسر هم داره  با مرد دیگه  کار اخلاقی و انسانی  نیست  برده  هوای نفس  نباشید

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊