دوستان یه مدته پماد زینک اکسید میزنم غدد لنفاوی زیر بغلم تحریک شده همش ملتهبه و درد بدی دارم بجاش از چی استفاده کنم؟ آخه زیر بغل خیلی عرق میکنه و بو بد میده حتی چند ساعت بعد استحمام دوباره بو میگیره خیلی اذیتم میتونید راهنمایی کنید
🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
مام برا من جواب میده یا اسپری پودری. اما از کرم ضد تعریق کلیون استفاده کنی دیگه مشکلت حل میشه کامل. ...
این پمادها که گفتین این مشکلو ایجاد نمیکنن😃؟ هر روز استفاده کنم یا فقط بعد استحمام؟ این زینک عاااالیه فقط یه بار بعد استحمام میزنم و حتی تا 4 روزم حموم نرم اصصصصلا بو بد نمیده ولی خب الان به مشکل برخوردم از درد زیر بغلم گریه ام میگیره دردش زده به کتف و گردنم حتی😩
🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
منم قبلا زیر بغلم زیاد بو میداد. یکی از آشناهامون بهم پیشنهاد کرد.چند ساله استفاده میکنم. الان یه هفته هم حموم نرم اصلا بو نمیاد. طریقه مصرفش هم وقتی تازه از حموم بیرون اومدی زیر بغلت هنوز خیسه دست میزنی به خاکه میزنی زیر بغلت