2821
2789
عنوان

تعریق زیر بغل

333 بازدید | 29 پست

دوستان یه مدته پماد زینک اکسید میزنم غدد لنفاوی زیر بغلم تحریک شده همش ملتهبه و درد بدی دارم بجاش از چی استفاده کنم؟ آخه زیر بغل خیلی عرق میکنه و بو بد میده حتی چند ساعت بعد استحمام دوباره بو میگیره خیلی اذیتم میتونید راهنمایی کنید

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید تغذیه اتو اصلاح کنی عزیزم 

و البته بری دکتر غدد

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
من ۵،۶ سال استفاده کردم اما اخیرا فهمیدم سرطان زاست  گذاشتم کنار ولی خیلی خوب بود استارتر اص ...

وای آره اوایل مشکلی نداشتم الان از درد غدد زیر بغل میناااالم😢

وای آره اوایل مشکلی نداشتم الان از درد غدد زیر بغل میناااالم😢

زندایی منم‌مثل شما شد ، حتی نمیتونست دستشو ببنده از درد 

گذاشت کنار خوب شد

دیگه استفاده نکن

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
مام برا من جواب میده یا اسپری پودری. اما از کرم ضد تعریق کلیون استفاده کنی دیگه مشکلت حل میشه کامل. ...

این پمادها که گفتین این مشکلو ایجاد نمیکنن😃؟ هر روز استفاده کنم یا فقط بعد استحمام؟ این زینک عاااالیه فقط یه بار بعد استحمام میزنم و حتی تا 4 روزم حموم نرم اصصصصلا بو بد نمیده ولی خب الان به مشکل برخوردم از درد زیر بغلم گریه ام میگیره دردش زده به کتف و گردنم حتی😩

خاک نقره. از عطاری بگیر. خیلی عالیه

عه چه جالب چیه نشنیدم تا حالا. این مشکلاتو نداره که؟ خودتون هم  استفاده می‌کنید؟ طریقه مصرفشم لطف میکنید

منم قبلا زیر بغلم زیاد بو میداد. یکی از آشناهامون بهم پیشنهاد کرد.چند ساله استفاده میکنم. الان یه هفته هم حموم نرم اصلا بو نمیاد. طریقه مصرفش هم وقتی تازه از حموم بیرون اومدی زیر بغلت هنوز خیسه دست میزنی به خاکه میزنی زیر بغلت