2821
2789
عنوان

تعریق زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست
هیچ عوارضی هم نداره. یه نوع خاکه 

خدا خیرتون بده حتممما میخرم. این خاک جذب پوست میشه؟ منظورم اینکه به لباس اینا نمیچسبه که

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این پمادها که گفتین این مشکلو ایجاد نمیکنن😃؟ هر روز استفاده کنم یا فقط بعد استحمام؟ این زینک عاااال ...

ضد تعریق کلیون میگن ضرر نداره بعد حمام استفاده کن ، اما همه ضدتعریقا به نظرم ضرر دارن چون به نظرم شما ادم حساسی هم هستین چون خیلیا سالها زینک میزنن هیچی هم‌نمیشه.اما باز راجب این کرم ضد تعریق کلیون یه سرچ کن تحقیق کن عزیزم چون شما حساسی 

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
ضد تعریق کلیون میگن ضرر نداره بعد حمام استفاده کن ، اما همه ضدتعریقا به نظرم ضرر دارن چون به نظرم شم ...

ممنون عزیزم چشم. آره من بدنم خصوصا پوستم خیلی حساسه😞

ضد تعریق کلیون میگن ضرر نداره بعد حمام استفاده کن ، اما همه ضدتعریقا به نظرم ضرر دارن چون به نظرم شم ...

یه بار دکتر پوست بهم دئودورانت داد زدم زیر بغلم نمیزاشت عرق کنم اما دقیقا همین مشکل برام پیش اومد دیگه گذاشتمش کنار

یه بار دکتر پوست بهم دئودورانت داد زدم زیر بغلم نمیزاشت عرق کنم اما دقیقا همین مشکل برام پیش اومد دی ...

به‌نظرم‌اینقد حساسی هر روز دوش بگیر و‌ یا حتما زیر بغلتو‌بشور‌چندین بار در روز هیجی استفاده نکن هیچی بهتر از سلامتیت نیست که عزیزم. هیچی استفاده نکن خدای نکرده مشکل غذد پیدا نکنی

به‌نظرم‌اینقد حساسی هر روز دوش بگیر و‌ یا حتما زیر بغلتو‌بشور‌چندین بار در روز هیجی استفاده نکن هیچی ...

دقیقا خودمم به این نتیجه رسیدم که بدنم خیلی حساسه باید بیخیال اینا بشم 😩 هر رو دوش گرفتن خییلی سخته برام بچه کوچیک دارم شوهرمم همش سرکاره موهامم بلنده هیییییی چی بگم😅

دقیقا خودمم به این نتیجه رسیدم که بدنم خیلی حساسه باید بیخیال اینا بشم 😩 هر رو دوش گرفتن خییلی سخته ...

😂😂😂😂فقط دوش بدن یا فقط زیر بغلتو بشور اخرین راهکاره دیگه😋

😂😂😂😂فقط دوش بدن یا فقط زیر بغلتو بشور اخرین راهکاره دیگه😋

😅😅😅. 

دوست عزیز بوتاکس خطرناک که نیست؟ اگه عوارض نداره فک کنم بهترین راهکار باشه چون من تو سرما و گرما زیر بغلم خیسه دیگه کلافه ام کرده بخدا

😅😅😅.  دوست عزیز بوتاکس خطرناک که نیست؟ اگه عوارض نداره فک کنم بهترین راهکار باشه چون من تو ...

نمیدونم‌والا اما دختر خاله ام و ابجیم انجام میدن اونام خیلی عرق میکردن میگن خیلی راضی هستیم میگن کاش زودتر اینکارو انجام داده بودیم اما شما چون حساسی باید با دکتر مشورت کنی. وگرنه اطرافیانم انجام دادن عوارض نداشته خیلی راضی ان.