2777
2789
عنوان

ناراحتی شوهرم از من و خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 65 پست
خجالت میکشم ، منم انتظار دارم مامانم خودش بگه بگو شوهرت بیاد ولی وقتایی که غذای برنجی میذاره میگه فق ...

خجالت نداره عزیزم هی پیش مامانت بگو شوهرم میگه دیگه نمیتونم تنها بمونم اونجاهم ک نمیشه بیام بینم مامانت چی میگه اگه گفت خب بگو بیاد بگو غذای نونی نمیخوره منم روم نمیشه تعارف کنم بیاد از غذای ظهر براش میزاری ک بگم بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نداره عزیزم هی پیش مامانت بگو شوهرم میگه دیگه نمیتونم تنها بمونم اونجاهم ک نمیشه بیام بینم مام ...

راه حل خوبیه مرسی ، دیشب به شوهرم گفتم یکی دو روز دیگه میام خونه کم کم مقدمه چینی کنم مامانم نگه یهو چی شد. 

من همه اميدم خداست
جمع جور کن برو خونه خودت فردا میای تاپیک خیانت میزنی اینجا دو هفته م گذشته دیگه باید رو براه باشی

بچه من با وزن 2300 دنیا اومده چطور از همچین بچه ای تنهایی مراقبت کنم شیرمم نیومده شبا هر دو ساعت یه بار باید بیدار شم شیر خشک درست کنم تا بخوره و آروغ بزنه و بخوابه نیم ساعت گاهی یه ساعت میکشه و من کلا شبا سه چهار ساعت بیشتر نمیتونم بخوابم تازه مادرمم کمک میکنه  تصور کن تنها باشم چی میشه

من همه اميدم خداست
خب تقصیر من چیه من نمیتونم از مادرم انتظار داشته باشم هم به من برسه هم غذای مورد علاقه شوهرم درست کن ...

خودت برنج و گوشت بخر و پلویی بپز 

درسته خونه مامانت هست ولی اینجوری خودت هم تو خجالت نمیفتی و مامانت هم زیاد تو زحمت نیفتن

خودت برنج و گوشت بخر و پلویی بپز  درسته خونه مامانت هست ولی اینجوری خودت هم تو خجالت نمیفتی و ...

اونجوری مامانم منو میکشه😂😂 وضعشون خدا رو شکر خوبه 

من همه اميدم خداست