2777
2789
عنوان

ناراحتی شوهرم از من و خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 65 پست
قبل زایمانم هر بار میگفتم بیا نمیومد میگفت میرم طبقه پایین خونه مادرم میخورم تو به فکر من نباش ، ولی ...

اگه اینجوریه ک داره لوس بازی درمیاره.

ولش کن. هر شب زنگ بزن میخواد بخوره نمی خواد نخوره

به نظرم شما باید بهش بگین بیاد... شام هم هر چی هست بخورم..و اینکه میان تصمیم با خودشون باشه.ولی شما ...

من منتطرم مادرم بگه به شوهرت بگو بیاد که اونم نمیگه منم دلم براش تنگ میشه میخوام بیاد 

من همه اميدم خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو خونه خودتون اگرم نمیتونین بگین بیاد ی شب حالا نونی نذاره مامانت دیگه فک نکنم جوری باشه ب ...

تصمیم گرفتم فردا برم با اینکه ده روزه زایمان کردم و بچمم خیلی کوچیکه ، ولی میدونم بخوام برم همه میخوان بگن نرو و نذارن برم

من همه اميدم خداست
حالا مامانت هفته ای دوشب برنج بزاره زنگ بزنه بیاد چیزی نمیشه که .شبای دیگه م شوهرت بیاد نونی بخوره ب ...

نمیدونم والا مادرم به این فکر نمیکنه که 

من همه اميدم خداست
آره گلم خریدم ولی بعد زایمانم بردم خونم و چیدم زود زایمان کردم

عکسشو بزار تگم کن

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
منم ده روز اونجا بودم ،،،،متاسفانه منم این مشکل رو داشتم ،،شوهرم می‌گفت یه زنگ نمیزنن بگن تو تنها مو ...

ببین ما رسم داریم اول مادر میره خونه دختز ده روز میمونه بعدم دختر ده روز خونه پدر میمونه ، مادر من پنج روز به زور موند خونه من فکرش همش خونه خودش بود ، الانم پنج روزه خونه پدرمم بچمم کوچیکه چطوری آخه تنهایی از پسش بر بیام حتی نمیتونم بشورمش

من همه اميدم خداست
مثلا دو روز در هفته کباب تابه بزاره با پلو کم . شوهرت با پلو بخوره پدرت اینا با نون. کوکو کاری ندار ...

زایمانم خیلی سخت بود خودمم شب تا صبح بیدارم به خاطر بچم روز دیگه گیج خوابم هیچی نمیفهمم  

من همه اميدم خداست
من منتطرم مادرم بگه به شوهرت بگو بیاد که اونم نمیگه منم دلم براش تنگ میشه میخوام بیاد 

خب به مادرت بگو دلت برا همسرتون تنگ شده و اینکه هر شب نگرانش هستین چی میخوره چی نمیخوره

زایمانم خیلی سخت بود خودمم شب تا صبح بیدارم به خاطر بچم روز دیگه گیج خوابم هیچی نمیفهمم  

عزیزم ظهر ک مامانت حتما غذای برنجی میپزه تو یه قابلمه یکم بزار بگو واسه شام همسرمه نمیتونه غذای نونی بخوره یا اگه کم غذا درس میکنن صب ک مامانت داره میپزه بگو مامان یکم بیشتر بپز واسه شوهرمم بزاریم شب بیاد 

دیگه از مامانت ک نباید خجالت بکشی

همسرت چرا منتظره دعوتش کنن؟

یه روز عصر بیاد ،چند ساعت بمونه بعد بره ،یا اگه خواست شام هم بمونه ،خودت سریع یه برنج کته بذار با هر چی که هست بخوره

زیادی سخت میگیری

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

مردا همبشه اینقد عن هستن 

بگو باید دعوتتت شی 

خداروشکر من دورم ار خانوادم..تحمل اداهای شوهرم ندارم 

مثلا عدا هنیشه باید گوشت برنج باشه‌..بعد سری قبل مادرم کلی تدلرک دیده میگا من نمیخورم......املت درست کرد😑😑😑اونم تهار سالی ی بار املت نمیخوره

حلاصر بودم جرش بدم

یا  ودود ...
همسرت چرا منتظره دعوتش کنن؟ یه روز عصر بیاد ،چند ساعت بمونه بعد بره ،یا اگه خواست شام هم بمونه ،خود ...

چون مادر اون مثل پروانه دور داماداش میچرخه انتظار داره مادر منم همین کارو انجام بده، منم ازش دلخور بودم چون قبل زایمانم میگفتم بیا نمیومد مامانم بهم میگفت شوهرت نمیاد بهت حداقل یه سر بزنه ولی الان میگه من دلم برا بچم تنگ میشه 

من همه اميدم خداست
عزیزم ظهر ک مامانت حتما غذای برنجی میپزه تو یه قابلمه یکم بزار بگو واسه شام همسرمه نمیتونه غذای نونی ...

خجالت میکشم ، منم انتظار دارم مامانم خودش بگه بگو شوهرت بیاد ولی وقتایی که غذای برنجی میذاره میگه فقط 

من همه اميدم خداست