2777
2789

واقعا عصبی و کلافه م

طرز حرف زدنم دست خودم نیس

مرتیکه ۱ هفته س قهریم تقصیر اونم هس، حالا بماند چیشده ، هیچ تلاشی برا اشتی نمیکنه

الانم اومد یه شامی درست کرد کوفت کرد بعدم رفت بیرون

این موقع شب معلوم نیس کجا رفته

یه هفته س ها

پریروزم ساعت۲ و نیم اومد، فهمیدم با دوستاش خوشگذرونی بوده

خسته شدم

من شوهرم از باباش میترسه این جور مواقع زنگ میزنم باباش

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای محبت رابطه جواب نداد؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
حالا یبار شما پیشقدم شو شام درست کن لباس مرتب تن کن نازشو بکش زندگی همینه چطور ی هفته تحمل میکنید😖

اتفافا دفه پیش من پیش قدم شدم با اینکه خیلی کارش زشت بود

ولی اینبار انگار بهش خوش گذشته، بدتر شده مردک