2777
2789
توروخدا اگر کارهایی کردی که موثر بوده بهم بگو  کارم شده گریه

فقط اداشو در نیار

بخاطر اینطوری حرف زدنش دعواش نکن

بروی خودت نیار

نگران نباش.علائم دیگه ای نداره؟

چند سالشع؟

بهم بگید براتون حمد بخونم
فقط اداشو در نیار بخاطر اینطوری حرف زدنش دعواش نکن بروی خودت نیار نگران نباش.علائم دیگه ای نداره؟ ...

نه اصلا دعواش نمیکنم حتی منو شوهرم هم دعوا نداریم به روش هم نمیارم 

دوسال و نیم 

چه مدت طول کشید خوب شد!؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال و نیم

پس نگران نباش طبیعیه ،علتشم اینه داره ککلمات بیشتری یاد میگیره مغزش نمیکشه از حجم این همه کلمه تازه

معمولا میگن بچه هایی ک بیشتر حرف میزنن اینطور میشن

دختر من میخاست بگه مامان میگف ماااااااامااااااااااننننننن همه کلمه هارو اینطوز نیگفت اولاش خیلی نگران شدم خیلی تحقیق کردم چیز مهمی نبود

دو هفتع طول کشید تا عادی شد

البتع یهو تغییر نکرد

کم کم

بهم بگید براتون حمد بخونم

عزیزم پسر منم همینطور شده ببرش حتما گفتار درمانی. من سهل انگاری کردم خیلی پشیمونم میگن دوازده ماه اول که دچار لکنت میشن زمان طلایی درمان حتما ببر گفتار درمانی خوب و دلسوز خودشون میگن چیکار کنی 

البته دخترا زودتر خوب میشن نگران نباش بهش استرس نده حتما گفتار ببر اگر نیاز باشه که راه حل میدن اگر هم طبیعی باشه و خود به خود خوب بشه که بهت میگن خیالت راحت میشه خیلی از بچه ها خود به خود خوب میشن به خصوص دخترا مگر اینکه تو خانوادتون زمینه ارثی داشته باشید.

استرس بهش وارد میکنین؟ ازچیزی ترسیده؟ باید مدت زیادی شمرده شمرده و آروم صحبت کنید باهاش ومحبت کنید بغلش کنین احساس امنیت بهش دست بده... باید عصبی نشین تا کوچیکه رفع شه وگرنه گریبانش میشه خطرناکه... لطفا لطفا لطفا با آرامش باهاش رفتارکنین هیچوقت یکبار عصبی نشین... محیط خونه رو تشنجی نکنین دعوانکنین جلوش هرگز هرگز... با آرامش تاچندماه باهاش رفتارکنین بامحبت نتیجه میگیرین نترسین. 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
سه سال و یک ماه بود تقریبا الان پنج سالو هفت ماهشه.البته من داداش خودمم این مشکلو داره 

بهتر شده ؟؟؟ یا اصلا فرقی نکرده ؟؟ 

دختر من خیلی خوب صحبت میکرد یکدفعه حالا به چه علتی اینجوری شد نمیدونم

استرس بهش وارد میکنین؟ ازچیزی ترسیده؟ باید مدت زیادی شمرده شمرده و آروم صحبت کنید باهاش ومحبت کنید ب ...

نه استرس وارد نمیکنم الان دیگه حتی اخم هم نمیکنم ... یک بار یه قسمت فیلم دید گفت ترسیدم 

بهتر شده ؟؟؟ یا اصلا فرقی نکرده ؟؟  دختر من خیلی خوب صحبت میکرد یکدفعه حالا به چه علتی اینجوری ...

نسبت به اوایل بهتر شده پسر من تو خواب ترسید خیلی خوب صحبت میکرد الانم که پیش گفتار میبریم هر دوجا گفتن خیلی باهوشه و از سن خودشم جلوتر و بیشتر میدونه ولی خب چه فایده وقتی حرف میزنه دلم ریش میشه.شماهم از من بشنو هر چه زودتر ببر گفتار اشتباه منو نکن اونجا خودشون با بچه صحبت میکنن بازی میکنن بهتر میتونن راهنماییت کنن فقط نگران نباش همه حرفایی که دوستان گفتنو رعایت کن گفتار به ما میگه اصلا نباید این قضیه رو بزرگ کنید فکر کنید بچتون خورده زمین همون قدر عادی باید باهاش رفتار کنید 

من تازه دارم پسرمو میبرم گفتار درمانی اتفاقا تو ذهنم بود یه کم تو درمان که پیش رفتیم بیام اینجا تمام مراحل درمانو توضیح بدم تا کسایی که دچار میشن اگاه بشن و کسایی که به هر دلیل نمیتونن ببرن گفتار حداقل از تجربیات ما استفاده کنن انشاا... اگه خدا قسمت کنه حتما این کارو میکنم

نه استرس وارد نمیکنم الان دیگه حتی اخم هم نمیکنم ... یک بار یه قسمت فیلم دید گفت ترسیدم 

آره دیگه همش بایدبامهربانی وآرامش باهاش رفتارکنین تا خوب شه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).