میشه بگی چیکار میکنن؟؟؟ منم همراه شما کار کنم باهاش
الان دختر شما میتونه کامل جمله بگه مثلا چهار پنج کلمه ای یا نه
جلسه اول به ما گفتن مثلا جمله پنج کلمه ای رو مد نظر قرار میدیم که ببینیم چندتاشو لکنت دار میگه چند تا روان بعد کتاب داستان بزارید جلوش بگید بیا باهم کتاب بخونیم ولی فقط از روی تصویر هر چی که دید و توضیح بده یعنی اصلا کاری به متن نداریم وقتی که مثلا یه جمله سه کلمه ای یا چهار کلمه ای گفت چون سن دختر شماهم کمتر باید توجه کنید که شاید پنج کلمه واسش زیاد باشه وقتی مثلا سه کلمه روان گفت تشویقش میکنید که افرین خیلی خوب گفتی یا مثلا چقدر قشنگ گفتی ولی وقتی لکنت دار گفت اصلا نباید عکس العمل نشون بدید که بچه بفهمه که این تشویق به خاطر اون جمله روان بود در طول روز دوبار بیست یا نیم ساعت کتاب بیارید براش این تمرینو انجام بدید باید بچه از این کار لذت ببره یعنی خیلی سوال پیچش نکنید که کلافه بشه یا اینکه ببینید وقتی تشویق میکنید خوشش میاد یا نه چون پسر من خیلی خوشش نمیاد میگه چرا مامان اینجوری میگی پس تشویق هم باید نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد ببینید دخترتون چه مدلی خوشش میاد بعدم سعی کنید بین تشویقا فاصله کم وزیاد نشه مثلا تو پنج دقیقه بیست بار تشویق نکنید بعد پنج دقیقه بعدی اصلا تشویقی توش نباشه باید تعادلو رعایت کنید چند بار که انجام بدید قلقش دستتون میاد اگه دیدید حوصلش سر میره اصرار نکنید بزارید بازی کنه دوباره شروع کنید که فکر نکنه که یه کار اجباریه فکر کنه جز بازیه البته اینارو گفتار درمانگر ما گفت امیدوارم به دردتون بخوره هر چیزی یادم امد دوباره میگم اینا شد تمرین روز اول چند روز باهاش کار کنید تا تمرین بعدی دوباره میام میگم بهتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!