2777
2789
عنوان

لکه بینی و حس پریودی🥺

608 بازدید | 7 پست

سلام مامانی های آینده خیلی خوشحالم که میتونم پیام بدم و نگرانی خودمو بنویسم شاید استرسم کمتر بشه😭

۲۹ مرداد شبش پریود شدم همیشه قبلش لکه بینی دارم و شدیداً عصبی و افسرده سه - چهار روز پیش صبح ها حالت تهوع شدید داشتم گفتم شاید واسه استرسه شروع کار جدیدمه ولی شک کردم تقریبا یک هفته مونده به موعد پریود بتا دادم ۲۰۰ بود گفتن مبارکه حامله ای حتی بعدش حالت تهوع هم دیگه نداشتم دیروز روز پرکاری بود واسم  پله بالا پایین کردم تا شب سر پا بودم اومدم خونه لک دیدم عین موقع پریودم که همیشه لک بودم بعدش پریود میشدم تمام حس و حالت های قبل پریود امروز رفتم سونو بدم گفتن زوده هنوز ساک نمی‌بینم. ضخامت آندومتر نوشته ۱۱ میل شیاف داد ده تا بزارم ولی هنوز حس پریود دارم الان فقط خستم و پاهام سنگینه و سخت بلند میشم یه وقتایی زیر شکمم درد خفیف میگیره تو رو خدا راهنماییم کنین یعنی داره سقط میشه ؟؟؟ خیلی نگرانم میگن استراحت کن خوب جا بگیره  فقط دراز بکشم کاری نکنم آخه تا کی😭😭😭 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
سلام مامانی های آینده خیلی خوشحالم که میتونم پیام بدم و نگرانی خودمو ب
1
50%
خستم خیلی خسته
1
50%
استراحت کن خوب میشی،اینکه حس پریود داری طبیعی چون هنوز رحم با حالت جدیدش ارتباط برقرار نکرده،فقط است ...

آخه سونو نوشته رحم نرمال فقط ضخامت نوشته ۱۱ میل هنوزم لک دارم قهوه ای تیره دیگه سرکار نمیرم  تو رو خدا  واسه منم دعا کنین🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه سونو نوشته رحم نرمال فقط ضخامت نوشته ۱۱ میل هنوزم لک دارم قهوه ای تیره دیگه سرکار نمیرم  تو ...

آخه خیلی زوده واسه سونو معلومه چیزی دیده نمیشه،لکه های قهوه ای میتونه واسه پاکسازی رحمم باشه،ببین کلآ استراحت کن فقط واسه دستشویی از جات بلندشو،ان شاالله که همه چی خوب پیش میره

آخه خیلی زوده واسه سونو معلومه چیزی دیده نمیشه،لکه های قهوه ای میتونه واسه پاکسازی رحمم باشه،ببین کل ...

مرسی عزیزم همینجوری پیام دادم فکر نمی‌کردم کسی جواب بده حرفات آرومم کرد توکل بر خدا ممنون⁦❤️⁩

استرس خیلی داشتی استرسم جزع علائم بارداریه؟؟

من همیشه وقتی استرس دارم حالت تهوع میگیرم به خاطر همین شک نکردم به حاملگی تا اینکه یکی از همکارام گفت از بده نکنه حامله ای اینه که منو به شک انداخت و دیدم بتا مثبته 

من بعد مصرف شیاف لکه بینی خیلی کم شده در حد فقط روی دستمال کاغذی ولی یه وقتایی زیر شکمم درد میگیره تو رو خدا دعا کنین واسم خیلی استرس دارم فردا میرم دکتر 🥺