2777
2789
عنوان

لقمه کره مربای مادرشوهرم

223 بازدید | 14 پست

دیروز رفتم یه کیلو کره خریدم از روغنش استفاده کنم یکم از  کره گذاشتم کنار برای صبحانه مادرشوهرم گف کره بذار لای نون بیار بخورم منم رفتم کره و مربا لقمه کردم آوردم براش ، لای لقمه رو باز کرد گف چرا کره ش کمه کی گفته مربا بذاری مگه اینجوری خواسته بودم ، من واسه خودم همون جوری که لقمه درست میکنم براش لقمه گرفتم 

از دیروز حرفش رفته اعصابم یه دستت درد نکنه هم نگف برام 

همون لحظه لقمه رو میزاشتی تو دهنت و میخوردی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش 😏

نگو که نخوردی ولی مادرشوهرت دولپی خورد😳

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من نمیدونم چرا وقتی مثلا مادرشوهرا میتونن کره با مربا بخورن اول باید حرفشون رو بزنن واقعا 😑

خدابهت صبر بده اگ من میبودم که بهش میگفتم بزار برم یکی دیگه برات بیارم، همونم میخوردم، اونم بزار فکری بکنه برا خودش😅

من نمیدونم چرا وقتی مثلا مادرشوهرا میتونن کره با مربا بخورن اول باید حرفشون رو بزنن واقعا 😑خدابهت ص ...

اونو خورد دیگه نیاوردم جوری رفتار کردم که انگار ککمم نگزید تا خود شب تو قیافه بود منم میگفتم میخندیدم ولی اعصابم خورد بودا😅

اونو خورد دیگه نیاوردم جوری رفتار کردم که انگار ککمم نگزید تا خود شب تو قیافه بود منم میگفتم میخندید ...

بهترین کار رو کردین باهاش 

ولی من برام سواله مادرشوهرا اگه پسرشون رو زن ندن دیگه میخوان چیکارش کنن که انقدر با عروس مخالفن😅