2777
2789
عنوان

بچها این سرچ شوهرم ینی چی؟😕😕😕😕😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 115 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بد بینم😂😂😂😂نمیگم چی به سرم زد که ناامید نشی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

چیز بدی  ننوشته که

ببین چقدر ساده س تو قهر با دعا خوندن میخواد باهات رابطه داشته باشه😄

مادر و پدر من ۳۰ ساله زن و شوهرن ولی به گوشی همدیگه دست نمیزنن

یه کم برای همدیگه حریم شخصی قائل شید

زندگی مشترک دیگه معنیش این نیست تو هر سوراخ سمبه طرف سرک بکشیم که

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

برو خداروشکر دنبال دعا ک بری سمتش والا آدمی ک دائم قهر و حتی نمیخواد برا  مشاوره ممکن تواین جامعه مرد بیشترازاین منحرف شه بجای اینک بچه مامور کنی بهت خبر بده برو بشین حرف بزن باهم بریدمشاوره چون دوست داره اما نمیتونه عنوان کنه غرور یاهرچیزی مانع شما زنی برو دنبال راهکار صحیح 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خانما ببین چه بلایی سراقایون اوردید که دست به دامن دعا جادو شدن.شوهرمن میگه اگه هم ازمن ناراحتی قهرکن ولی باید باهم رابطه داشته باشی باهام  حرف بزنی میگم خب اونموقه این چه قهریه میگه من دیگه نمیدونم این کارارو نکنی من به راه بدکشیده میشم😑😑😑😑

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.