2777
2789
عنوان

بچها این سرچ شوهرم ینی چی؟😕😕😕😕😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 115 پست
منم همینطور😂

😆😆فقط منو تو بودیم انگار بیا بریم تاپیک بغلی

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چیکاد کردی توروخدا به مام یاد بدی تو کامنتا گفتی حتی اگ سرچ هاشو پاک کنه برای تو پاک نمیشه و می ...

عزیزم برو گوگل شوهرتو نگاه کن تنظیمات یه آدرس ایمیل یا جیمیل میخواد 

هر چی برا خودت زدی همونو ایمیل رو برای شوهرت بزار 

بعد هر چی سرچ کنه تو هیستوری گوشی شما هم میاد چون ایمیل یا جیمیلتون یکیه 

من برای کنترل بچه هام این کار رو کردم 

خانما ببین چه بلایی سراقایون اوردید که دست به دامن دعا جادو شدن.شوهرمن میگه اگه هم ازمن ناراحتی قهرک ...

واق چ باحاله 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عجیبه 

ب قول خودت این دگ چجور قهریه 

ک قهر باشید و رابطه داشته باشید

خانما ببین چه بلایی سراقایون اوردید که دست به دامن دعا جادو شدن.شوهرمن میگه اگه هم ازمن ناراحتی قهرک ...

چه توجیهی،😯😯😯

یبارم من با شوهرم قهر بودم نزدیک ۳ هفته،میگفت یا اشتی میکنی با میرم خودمو عقیم میکنم😂

عزیزم برو گوگل شوهرتو نگاه کن تنظیمات یه آدرس ایمیل یا جیمیل میخواد  هر چی برا خودت زدی همونو ...

واق عزیزم مرررررسی ک گفتی 💚💚💚💚

بعداینکه از کجا بفهمیم کسی داره سرچ هامونو چک میکنه 

چون حس میکنم اون از کارام سر درمیاره واقعا 

برام سواله اخه چطوری انقدر طولانی قهر میمونید مگه میشه؟؟

برا من که تحملش زباد سخت نیس،وای اگه از دوروز بیستر شه،هرروز شوهرم دوش اب سرد میگیره،من موندم چجوری زیر اب سرد لال نمیشه

چقدر ساد این شما حواسشو جمع نکرده سرچ هاشو پاک میکنه

همون دیگه..زرنگ‌ شده..اشتباه کردم بهش گفتم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹