2777
2789
عنوان

بي بي چك

168 بازدید | 13 پست

سلام خانوماي گل من امروز ٢٧ سيكلمه فردا موعدمه امروز بي بي چك زدم اولش هيچ خطي نيوفتاد فك كردم منفيه رفتم پي كارم

بعد اومدم ديدم يه هاله خيلي كمرنگ افتاده انقد ذوق كردم😂😕

گذاشتم رو يه ميز توالت و رفتم اومدم ديدم عهه ديگه اثري از هاله نيس

حالا به نظرتون زود زدم يا كلا منفيه

الان عكسشو براتون ميذارم

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اونموقع ک هاله افتاده ادرارت جمع شده وشما هاله تصورش کردین بعدم ک دیدین نیست چون ادرارتون تبخیر شده، درنتیجه منفی حساب میشه

برای اطمینان چند روز دیگه دوباره بیبی چک بزنین

برای منم بیبی چکم بعد خشک شدن اینطوری شد سه روز پیشه دیروزم زدم ولی یه حاله خیلی کمرنگ افتاد که توی ...

ان شا الله عزيزم

منم دیروز موعدم بود بی بی زدم منفی حتی هاله ام نیفتاد ، امروز پریود شدم در حد ۴  ۵ قطره الان دی ...

ان شا الله شمام بارداري به حق امام حسين

احتمالا اونموقع ک هاله افتاده ادرارت جمع شده وشما هاله تصورش کردین بعدم ک دیدین نیست چون ادرارتون تب ...

نه بعد ١٠ دقيقه يه ربع بود ك ديدم مثبته

قبلش ك ادرار ريختم هاله و اينا نبود اصلا تا چند دقيقه