2777
2789

من خیلی ولخرجم خیلی زیاد لباس می‌خرم 

مثلا همین الان سر رگال لباسام دو تا لباس مجلسی دوتا شومیز د دست مانتو شلوار دارم که اتیکتشون رو هم نکندم یعنی وقت نکردم بپوشم اینقدر لباس دارم

طلا و پس انداز اینام دارم ب اندازه خودم اما مثلا اگه ولخرج نبودم الان بجای اینقدر طلا باید دوبرابر این طلا می‌داشتم

کل این تابستون ده بیست لباس خریدم از شومیز و دامن و مانتو و...

الان ی مدته ب خودم اومدم که اصراف و ولخرجی نکنم س هفته هست هیچی نخریدم قلک گذاشتم 

الانم اندازه‌ نیم گرم طلا پول رسیده دستم مطمئنم بزارم بمونه تو حساب یا میدمش کافه یا لباس

بنظرتون برم بدمش همون نیم گرم طلا یا ارزش نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون فاز ولخرجی بهتره

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

تو که لباس و اینا زیاد داری دیگه تمرکزتو بذار رو طلا تو این وضعیت

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

تو که لباس و اینا زیاد داری دیگه تمرکزتو بذار رو طلا تو این وضعیت

خودمم همین میگم از طرفی هم نمیتونم صبر کنم پولم زیاد شه طلا بخرم چون قطعا گند میزنم بهش همین کم کم ریز ریز باید بدم طلا 

خودمم همین میگم از طرفی هم نمیتونم صبر کنم پولم زیاد شه طلا بخرم چون قطعا گند میزنم بهش همین کم کم ر ...

طلای ریز ریز بخر که هر وقت نیاز داشتی دلت بیاد بفروشی

من الان بمیرمم دلم نمیاد طلاهامو بفروشم چون ریز ریز نیستن

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

بنظرت زیر ی گرم ارزش داره بخرم ؟

والا با این افزایش قیمتا آره

دست دوم بگیر فقط