دوستم قراره بره یه شهر دیگه راهش تقریبا ۷ ۸ ساعته بچش زیر یک ساله و قرار شده همسرش ا ماشین اثاثو رو ببره دوستمم با بچش با هواپیما برن چون مسافت طولانیخ بچه زیر یک ساله به نظرتون خیلی خطرناکه چیکار کنه؟؟؟ ماسک ک میگن زیر دو سال نمیشه استفاده کرد اینم بگم تفریحی نیست و دارن میرن زندگی کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجوری ک میگی مجبورن دیگ... ولی چرا نتونه بزنه ماسک کوچولو درست کنن براش... اخه تو هواپیما هم رعایت نمیشه مسافر زیاد داشته باشن توجه نمیکنن بی فاصله میشونن
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
ماشین شخصی اگر دارن با ماشین برن. خطری نداره!! هشت ساعتم چیزی نیست اونقدر. مگر اینکه بچه اذیت کنه و پدر مادر نتونن تحمل کنن
ولی هواپیما هم برای کودک بالای چهار ماه مشکلی نداره.
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید