2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

259 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من شیش ماهه از سزارینم گذشته بارداری قبلی تنبلی تخمدان داشتم و با دارو باردار شدم ولی ماه پیش سونو دادم خداروشکر گفت تنبلی نداری،پریودمم مرتب شده خداروشکر،این ماه اقدام کردم بنظرتون بازم باید دارو استفاده کنم یا لازم نیست؟درضمن اینم بگم من نی نیم زنده نموند بخاطر این میخوام اقدام کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لحاظ چی مثبت بود؟زخم؟چقد هزینش بود؟

hpvمشكوك بوده اخه من چيزي نديدم ك خودم شوهرم خيلي بعداشت رعايت ميكنيم تميزيم نوشته پاپ اينسزي450هزينش شده دعا كنيد منفي بشه جواب تستم

hpvمشكوك بوده اخه من چيزي نديدم ك خودم شوهرم خيلي بعداشت رعايت ميكنيم تميزيم نوشته پاپ اينسزي450هزين ...

پاپ اسمیر معمولی دادی که مشکوک بود؟ایشالله که منفیه،منم یه دونه های دارم خیلی میترسم تا حالام پاپ اسمیر ندادم

پاپ اسمیر معمولی دادی که مشکوک بود؟ایشالله که منفیه،منم یه دونه های دارم خیلی میترسم تا حالام پاپ اس ...

اره معمولي دادم بعد دكتر گفت مشكوكه بايد اينسري پاپ اچ پي وي بدي معلوم بشه منفي باشه ك هيچ مثبت بشه بدبخت ميشم بايد كلي برم دكتر تازه اقدامم نميتونم بكنم خيلي ناراحتم شوهرمم ناراحته از استرس نميدونم چيكار كنم 

اره معمولي دادم بعد دكتر گفت مشكوكه بايد اينسري پاپ اچ پي وي بدي معلوم بشه منفي باشه ك هيچ مثبت بشه ...

وای منم خیلی میترسم داشته باشم آخه من هیچ جا نرفتم باردارم بودم بنظرت اگه مشکلی بود تو بارداری بروز نمیکرد؟

وای منم خیلی میترسم داشته باشم آخه من هیچ جا نرفتم باردارم بودم بنظرت اگه مشکلی بود تو بارداری بروز ...

عزيزم منم ميگفتم مشكلي ندارم ولي ادم ازمايش ميده همه چي معلوم ميشه