2777
2789
عنوان

وزن بچه درهفته۳۰

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 41 پست
اره ولی بستنی دوس دارم در اصل😂😂😂 الان هفته 35 ..نه کیلو اضافه کردم

من ۸ کیلو کلا اضافه کردم اون ۸ کیلوم اولایل بارداری کم کرده بودم یعنی موقع زایمانم وزن قبل بارداریم بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸ کیلو کلا اضافه کردم اون ۸ کیلوم اولایل بارداری کم کرده بودم یعنی موقع زایمانم وزن قبل بارداریم ...

منم 6کیلو کم کرده بودم بخاطر تهوع بارداری

فعلا  ک دکترم گفت چون وزنت نرمال تا 14کیلو برو

ولی احتمالا تا آخر دو دونیم دیگ اضافه کنم

الان کوچولوت  وزنش خوبه؟

ممنون که اومدی پیشمون.  

من۳۶هفتم چند کیلو میتونه باشه؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

مال من ۱۶۰۰ بود فکر میکردم خیلیه ولی دکتر گفت باید ۲کیلو باشه الان!گفت دور شکمش هم کمه!

خلاصه بهم پودر ترومام داد روزی دو پیمانه با شیر حل کنم صبحها بخورم.بعد یه روز در میون صبحونه یکبار عدسی یکبار تخم مرغ آبپز.روزی ۱۵۰گرم گوشت یا مرغ یا ماهی و اگه سیر نشدم یکمی برنج یا سیب زمینی پخته.سه وعده لبنیات(ماست و شیر و پنیر و بستنی).میوه و سبزیجات

منم تا جاییکه میشد رعایت کردم هفته ۳۶ بچه ۳کیلو بود دکتر خیلی راضی بود جوری که گفت اگه نخواستی میتونی دیگه پودر رو نخوری.ولی من خوردم.یکشنبه هم بچه دنیا میاد

اگه خدا بخواد دکتر گفت احتمالا ۳۵۰۰ یا شایدم بیشتر میشه وزنش.

ولی بازم شما ببین دکترت چی میگه.به وزن نیست بچه باید سالم باشه.خوب من کلا توو زندگیم گوشت اینا کم میخوردم حتی قبل از اینکه دکتر بگه وزنش کمه.بیشتر روی دور شکمش تاکید داشت که کم بود فکر کنم ۲۲درصد بود!