نادریم مدیر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 عنوان وزن بچه درهفته۳۰ | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 41 پست سلام خانوما وزن بچتون تو هفته ۳۰ چقد بود؟ به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده 1399/06/27 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامانتا_ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 9312 برای وزن گیریش چیزی میخوری؟ هر روز یا یه روز درمیون یه قاشق سویق سنجد وسویق کامل با عسل وچندقطره گلاب قاطی میکنم میخورم.میوه وگوشتم توغذا میخورم امید بخدا
سامانتا_ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 9312 سونو اشتباه میگه به من هفته اخر کفتن ۳۲۰۰هست وقتی دنیا اومد ۲۶۰۰بود😐😐 خواهرشوهر منم دقیقا همینجوری شده بود
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 سونو اشتباه میگه به من هفته اخر کفتن ۳۲۰۰هست وقتی دنیا اومد ۲۶۰۰بود😐😐 جدی😊 اخی عزیزم به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 کامل کاملم بوده اره زایمان زودرس نبود ولی ارث داریم کلا بچه هامون ریزن در عوض بخیه هم نمیخوریم 😁 همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 خواهرشوهر منم دقیقا همینجوری شده بود کلا اکثریت حدسی یه چیزی میگن همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
لگن۱ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 11210 اره زایمان زودرس نبود ولی ارث داریم کلا بچه هامون ریزن در عوض بخیه هم نمیخوریم 😁 😄😄اتفاقا بچه ریز بهتره بعدا درشت تر میشه نمیدونم چرا
nfs0000 عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1572 من هرروز بستنی میخورم درسته سریع چاق شدم ولی نی نیم خوب وزن میگیره ممنون که اومدی پیشمون.
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 هر روز یا یه روز درمیون یه قاشق سویق سنجد وسویق کامل با عسل وچندقطره گلاب قاطی میکنم میخورم.میوه وگو ... منم هرچی باشه میخورم انگورو بادامم خیلی میخورم به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 حالا میخوای چاقش کنی چی بشه؟خودت سر زایمان اذیت میشی همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 من هرروز بستنی میخورم درسته سریع چاق شدم ولی نی نیم خوب وزن میگیره 😋من بستنی میخورم ولی هرروز ن به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
لگن۱ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 11210 من هرروز بستنی میخورم درسته سریع چاق شدم ولی نی نیم خوب وزن میگیره وزن جنینی مهم نیست مهم خودتی که بعدا چجوری میخوای لاغر کنی
نادریم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 حالا میخوای چاقش کنی چی بشه؟خودت سر زایمان اذیت میشی اخه حس میکنم وزنش کمه خودم ۳ونیم بدنیا اومدم به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18701 اخه حس میکنم وزنش کمه خودم ۳ونیم بدنیا اومدم خب اذیت میشی دیگه وقت زایمان هرچی ریز تر باشه زودتر زایمان میکنی و کمتر اذیت میشی همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....