2777
2789

سلام خانما روز بخیر 

من دوس دارم ی کار اینترنتی داشته باشم ب پولش نیاز ندارم اصلا فقد محض سرگرمیه 

ب نظر شما چی کار کنیم چی بیارم

روسری 

لوازم آرایشی

لباس بچه 

بدلیجات

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی کانال بزنی و یا ادمین کانال بشی و حقوق بگیری عزیزم

ولی خیلی سخته من این کارو کردم ولی خب نشد

لایکم پلیز❤😇

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...
روسری  لوازم آرایشی لباس بچه  بدلیجات

لباس بچه ک اصلا چون مجردم سر در نمیارم از این چیزا ولی ب پوست و‌مو و ارایش بهداشتی خیلی علاقه دارم حس میکنم دست توش زیاد شده البته

میتونی کانال بزنی و یا ادمین کانال بشی و حقوق بگیری عزیزم ولی خیلی سخته من این کارو کردم ولی خب نشد ...

ادمین کانال شدی گلم؟چرا سخت ادمینی ک فک کنم راحت باشه

فقط کافیه ارسال کنی برا مشتری  سعنی هیچ مجوز و چیزی نمیخاد؟؟؟

بله دقیقا

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
میتونی کانال بزنی و یا ادمین کانال بشی و حقوق بگیری عزیزم ولی خیلی سخته من این کارو کردم ولی خب نشد ...

من فروش شمعای خفنم دوس دارم کلا چون شهرستانیم از خیلی چیزا هنوز نیومده تو شهرستانمون از پیجا میبینم بیشتر 

ادمین کانال شدی گلم؟چرا سخت ادمینی ک فک کنم راحت باشه

من هم کانال زدم هم ادمین شدم

خب باید ممبر جذب کنی و تبادل بزنی این واقعا سخته چون اگه جذب نداشته باشی هیچه

برای پست خب اسونه ولی کانالای خیلی کمی هستن که ادمین پست میخان

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...