2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال درباره مامان باباها

170 بازدید | 17 پست

پدر مادر شمام پیش شما راحتن؟؟

من ۱۸ سالمه بعد پدر مادرم کلا داستانی هستند عجیبببب

امروز رفتم تو اتاق جلد کان...تو اتاق بود 

خیلی عجیب نیست این حس راحتیشون؟

خب واقعا نمیفهن من حالیمه همه چی 

راحت میرن حموم تو اتاق 

بعد من یجوری میشم

توروخدااا الکی توهین نکنید

فقط میخوام بدونم شمام شرایط منو دارید یا ن 

هر چند میدونم باز شلوغ میکنید:/!!!!

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باما که راحت نیستن😐من فقط با داداشم راحتم که میگن حواستون به رابطه خواهربرادریتون باشه پاتونو از خط قرمزتون اونور تر نزارین تف تو زندگی مگه ما میخوایم چیکار کنیم به ابلفضل😐

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 

امروز رفتم تو اتاق بقیه چی بود نفعمیدم؟؟نه والا خدا پدرمو بیامرزه مادرمم حفظ کنه گاهی فکر میکنم بنده خداها هیچ کار خطایی جلوی ما نکردن هیچ یعنی بیچارهها چقدر محتاط بودن خدا خیرشون بده خودم هم والا کوچکترین خطایی نمیکنم بچه ها گناه دارن از الان ذهنشون درگیر بشه

باما که راحت نیستن😐من فقط با داداشم راحتم که میگن حواستون به رابطه خواهربرادریتون باشه پاتونو از خط ...

برگاممممم 

خواهر برادر میخوان چیکار کنن

من ک این چیزارو میشنوم کلم سوت میکشه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
امروز رفتم تو اتاق بقیه چی بود نفعمیدم؟؟نه والا خدا پدرمو بیامرزه مادرمم حفظ کنه گاهی فکر میکنم بنده ...

جلد وسیله  پیشگیری از بارداری :/

جلد وسیله  پیشگیری از بارداری :/

عزیزم تو هم کُخ داریا خو میدونی راحتن چرا میری تو اتاق بزن بیرون ازخونه یا اهنگ بذار تو گوشت چمدونم خودتو سرگرم کن یجوری چندشت بشه و نشه اونا تورو هم باهمین روش تولید کردن سخت نگیر خودتم ازدواج میکنی و بچه دار میشی اونوقت درک شون میکنی

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
عزیزم اونها رعایت نمی کنن ولی خوب اتاق خواب حریم شخصی شما باید وارد نشی بعد هم اگه میرن حموم شاید فک ...

اره موافقم

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست