2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال درباره مامان باباها

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 17 پست

ن بیبی اتفاقا باید خوشحال باشی ک هنوز همو دوست دارن و ابایی ندارن این عشقشون حتی جلو تو نشون بدن این خیلی بهتره از اینه ک افکار پوسیده داشته باشن اتفاقا بنظرمن کار برای تو خیلی راحت تر شده اینطوری حداقل یه ارامش خاطر داری ک بتونی راحت باهاشون حرف بزنی

ن بیبی اتفاقا باید خوشحال باشی ک هنوز همو دوست دارن و ابایی ندارن این عشقشون حتی جلو تو نشون بدن این ...

ببین داغ دلمو تازه کردی 

اتفاقا عشقی وجود نداره هیچ ....

من میتونم باهاشون حرف بزنم؟

نمیتونم از حجم بدبختیام با اینا برات بگم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین داغ دلمو تازه کردی  اتفاقا عشقی وجود نداره هیچ .... من میتونم باهاشون حرف بزنم؟ نمیتونم ...

اوه :/

پس گرمیه و اثرات قرنطینه

ولی بیبی من تو شرایط تو نیستم ولی منم یسری مشکلات داشتم مثلا نمیتونستم همه چی بگم و راحت باشم تبدیل شده بودم به یه دروغگو بزرگ اروم اروم شروع کن مثلا از10 تا کاری ک انجام میدی 2تاش بگو کم کم شرایط بهتر میشه