2777
2789

اصلا پستاشو دیدم حالم بد شد.یه زن که نمونه احساس و عاطفه هست چطور میتونه با یه بچه که مادرش رو سرش نیست و این مثلا باید جاشو پر کنه اینطور رفتار کنه. 😢😢

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

اگه داستان زندگی یکی از آشناهامونو تعریف کنم چی میگی!!!!!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل نامادری من. قبل ازدواج ب بابام قول داد بابچهاش خوب باشه مهریه سنگین گرفت و خونه هم زد بنامش ولی تااومد دیگه مارو توخونه راه نداد بعدم مهریه روگذاشت اجرا و خونه رو داره میگیره امیدوارم خداجوابشو بده

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
منم بدم میاد کلا ادم بدبینیم و احساسمم بده به بیشتر مردم خوشبحالت مهربونی

اخه ببین زن پراز لطافت و احساس هست بعد چطور میشه که با یه بچه نتونه کنار بیاد.حتی اگه دوسش هم نتونه داشته باشه لااقل دلش واسه بچه نمیسوزه؟منکه باشم از سر دلسوزی هم که شده نمیتونستم با اون بچه بداخلاقی کنم.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اخه ببین زن پراز لطافت و احساس هست بعد چطور میشه که با یه بچه نتونه کنار بیاد.حتی اگه دوسش هم نتونه ...

اخ منم دیدم خیلی اعصابم بهم ریخت یعنی دعا کردم خدایا هیچی ازت نمیخام فقط تا وقتی بچهام بزرگ بشن زنده باشم بالاسرشون خیلی دلم گرفت 

من همیشه گفتم که خونه بی مادر خرابه اس خرابه

اره واقعا برادرم سرباز بود این خانم کاری کرد ک موقع مرخصی هاش خونه نمیومد فرماندشون گفت چیکارش کردین ک دلش نمیخواد بیاد خونه. الهی ب زمین گرم بخوره الانم مهریشو گداشته اجرا و بخاطر خونه شکایت کرده ۳ماهم بیشتر زندگی نکرد فکرکن خونه ای ک مادرم بازحمت ساخته این داره میگیره

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
اخ منم دیدم خیلی اعصابم بهم ریخت یعنی دعا کردم خدایا هیچی ازت نمیخام فقط تا وقتی بچهام بزرگ بشن زنده ...

از اینش بیشتر ناراحت شدم که اینهمه میگفتن که رفتارش بد بوده بازم حقو به خودش میداد. انتظار داشته بهش بگن آفرین که با یه بچه که غم نداشتن مادر خودش به اندازه یه کوه رو دوشش هست این رفتارو کردی؟چون این حق رو همچنان به خودش میداده زورش گرفته و تاپیکم قفل کرده.

ما اونجا نیستیم پس الکی نباید قضاوت کنیم شاید اگه مام جای اون بودیم بدترشو میکردیم  

میدونید با این منطق میشه همه ی جنایتکارها رو توجیه کرد ؟! 

آدم ها در قبال انتخاب ها و  رفتارهاشون مسئولن ، من اگر در توان خودم نمیبینم که بخوام بچه ی یکی دیگر رو بزرگ کنم ، حق ندارم با آدم بچه دار ازدواج کنم ‌ . هیچ چیز این حق رو اون زن نمیده که بخواد بچه ها ی همسرش رو آزار بده . 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد