2777
2789
عنوان

چقدر حس بدی از تاپیک چقدر بده بچه یکی دیگه رو بزرگ کنی گرفتم 😤😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 42 پست
ما اونجا نیستیم پس الکی نباید قضاوت کنیم شاید اگه مام جای اون بودیم بدترشو میکردیم 

من قظاوت نمیکنم اما هرچی خودمو جاش میذارم میبینم میشه با یه بچه که مادرش حالا به هر دلیلی پیشش نیست و من مسئولش هستم بهتراز این رفتار کنم. بابا مگه دل ادم از سنگه که نتونی یه بچه رو دوست داشته باشی.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
باباتم تا عمر داره طلاقش نده اینم مجازاتش به بابات بگو تا عمر داره طلاقش نده بذاره اسیر بمونه

خیلی رومخه هرروز شکایت میکنه برانفقه مهریه بابامم حوصله دادگاه نداره توافقی هم حاضرنیست میگه مهریمو کامل میخوام. حتی موقع بردن جهیزیه خواست وسایل مادرمم ببره دادگاه حکم نداد.بعدم گفت اونارو بخشیدم. یچیز عجیبیه.اصلا کم نمیاره. بخاطرنفقه بابامو بازداشت کرد. بابام دلش میخواد زودتر ازشرش راحت بشه ولی اون کوتاه نمیاد براخونه ای ک توشن شکایت کرده ک خالیش کنن

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قظاوت نمیکنم اما هرچی خودمو جاش میذارم میبینم میشه با یه بچه که مادرش حالا به هر دلیلی پیشش نیست ...

لینک تاپیک رو میدی من نبود

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
لینک تاپیک رو میدی من نبود

تو پر بازدید ها هست گلم. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خیلی رومخه هرروز شکایت میکنه برانفقه مهریه بابامم حوصله دادگاه نداره توافقی هم حاضرنیست میگه مهریمو ...

میگم برا نفقه چجوری باباتو زندان انداخت؟ این مشکل برا منم پیش اومده . بابات چی گفته بود که رفت زندان؟ 

من فقط دوس ندارم کسی رو قضاوت کنم 

شما اختیار خودتونو دارید عزیزم ولی بطور کلی این جمله ی "قضاوت نکنیم " متاسفانه خیلی بد توی فرهنگ ما جا افتاده

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

[QUOTE=155687065]لینک بدید ما نبودیم[/QUOTE 

برو تو پر بازدیدها 

همون که زده چقدر سخته بچه یکی دیگه رو نگه داشتن

میگم برا نفقه چجوری باباتو زندان انداخت؟ این مشکل برا منم پیش اومده . بابات چی گفته بود که رفت زندان ...

نفقه رو براش شکایت کرد ۶ماه بریدن بابام دیر داد رفت حکم جلبشو گرفت داد ولی فکرکنم دیگه نمیتونه بگیره اون۶ماهم نگفت ک رفته بوده بابامم عدم تمکین نزد

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
من قظاوت نمیکنم اما هرچی خودمو جاش میذارم میبینم میشه با یه بچه که مادرش حالا به هر دلیلی پیشش نیست ...

من تاپیکشو ندیدم ولی این روزها تاپیکهایی رو میبمئ که مادرها درباره بچه  خودشون میزنن که واقعا میمونم حالا نامادری که جای خود 

رفتار پدر بچه با اون خانم چطور بود؟خیلی مهمه

من تاپیکشو ندیدم ولی این روزها تاپیکهایی رو میبمئ که مادرها درباره بچه  خودشون میزنن که واقعا م ...

پدر بچه هم که دیگه بدتر،بچه رو دعوا کرده بود.🙁

من به اون مرد کار ندارم اما از هم جنس خودم در عجب هستم.تو مخم نمیره اخه مگه نمیگن زنها احساساتی هستن؟مگه نمیگن زنها سرشار از حس و لطافت هستن؟ پس چطور میشه که نتونن یه بچه که مادر خودش نیست تا نوازشش کنه دوست داشته باشن؟یا لااقل دلشون به حال بی مادر بودنش بسوزه و بهش محبت کنن؟

پدر بچه هم که دیگه بدتر،بچه رو دعوا کرده بود.🙁 من به اون مرد کار ندارم اما از هم جنس خودم در عجب ه ...

چرا به اون مرد کاری نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه از وجود خودشه .

من منظورم رفتار پدر بچه با همسر دوم هست .به زنش محبت میکرد که به دلیل کمبود عاطفی عصبانیت رو سر بچه خالی نکنه؟

چرا به اون مرد کاری نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه از وجود خودشه . من منظورم رفتار پدر بچه با همسر دوم هست .به ز ...

کار ندارم چون اون مرد از نظر من لیاقت اون بچه رو نداره.اما به هم جنس خودم میگم شاید خدا این بچه رو سر راهت قرار داده تا امتحان بشی.نباید اینطور با اون بچه که امانت خداست رفتار کرد.حتی باید از خدا ترسید و اون بچه رو از بچه خودتت هم ارجع تر بدونی. اون از نعمت مادر داشتن محرومه.یعنی از داشتن محبت بی قید و شرط محرومه پس تو که حالا مسئولش هستی مرحم باش رو زخمش نه فرشته ی عذاب. بد میگم؟