2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم....

1567 بازدید | 98 پست

دختر من 1 سالشه و پسر جاریم 4 ماه از دخترم بزرگتره ...خواهرشوهرم وقتی این دوتا بچه هستن همش اونو بغل میکنه و قربون صدقش میره بعد یهو یادش میفته ماهم هستیم میخاد بگه مثلا فرق نمیذاره یهو دختر منم صدا میزنه و یه نازی هم از دختر من میکشه ...از وقتی دخترم دنیا اومده تا بحال فقط دوبار(یکبار زمانی ک دنیا اومد و یکباردیگه هم عکسشو استوری کرده و حدود یک هفته هم پروفایلش بود اما تو این یکسال عکس پسر جاریم از  پروفایلش نمی افته ...بحث من پروفایل نیست بخدا...بحثم اینه این دو تا بچه هم سنن چرا باید فرق بذارن

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

..بخدا یه کادو تاالان براش نگرفتن ..ن مادرشوهرم نه خواهرشوهرم...درصورتی که واسه پسر جاریم واسه دندونیش که جشنم نگرفته بود فقط یه غذا پخته بود داده بود یه روروک گرفتن...ولی واسه دختر من نه.....من خواهر ندارم وگرنه برام کم نمیذاشت....البته مامانم کم نمیذاره ولی هرکس جای خود....البته این خواهرشوهرم هم سن منه ولی از جاریم 8 سال کوچیکتره و قبل از ازدواج هم باهم دوست بودیم ولی بعد ازدواج احساس کردم کمی حسادت میکنه...البته بعضی وقتام به جاریم حسودی میکنه...حالا جالبه چند روز پیش مهمون میاد خونه مادرشوهرم و مادرشوهرم میره خونه اینا بچشو بیاره پیش مهمونشون برادر شوهرم بحثش میشه که ممکنه کرونا داشته باشن مهمونا و من بچمو نمیدم ببری...بعد دیشب خواهر شوهر استوری گذاشته از پسر جاریم و قربونش رفته!!!!!!!......میخوام خیلی مودبانه حالیش کنم فرق گذاشتن جالب نیست...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی خودش عزیزتره خوب 

بچه ی جاریم نه خودش...خواهرشوهرم مجرده

یکی شیرینتره ،،این بحث نداره

منم دوتا مسر خاله هم سن دارم دو ماه فرقشونه ولی دلم برای یکیشون قنج میره سه روز نبینمش دلم تنگ میشه

الکی توقع نکنید لطفا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بخدا من کادو تولد براش میگیریم هر سال...واسه مادرشوهرم روز مادر میگیرم...درصورتی که جاریم خیلی هنر کنه یه شیرینی میگیره 

شاید بچه اون بیشتر شیرین زبونی میکنه

جاریت پیش مادرشوهرته خونش؟

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

منظورم به شما نيست شايد توي مورد شما دليل ديگه اي وجود داشته باشه ، ولي تجربه شخصيم اينه كه بعضي وقتا رفتار مادر بچه باعث ميشه آدم زياد جرات نكنه يا نخواد و نتونه به بچه شون نزديك بشه و محبت كنه.