2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 90509 بازدید | 1193 پست

به خدا توکل کن عزیزم خدا قابل اعتمادترین نجات دهنده هست فقط از خدای مهربان ترین بخواه مظمئن باش بهترین رشته رو قبول میشی پولدار میشی با خدا معامله کن که باختی توش وجود نداره گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از بابام رسیده بهش ، بابام تو وصیتش گفته بود خونه برا مامانم شه

الان خوندم متوجه شدم ، چقدر بد  ، مادرت کارش درست نیست که تورو میخواد از خونه با این حرفاش بیرونت کنه چقدر هم بی وجدان حالا دلش میخواد شوهر کنه خب شوهر کنه اما پسر بیست ساله و نامحرم بیاره بالاسر دخترش ؟  خیلی ناراحت شدم آبجی فقط خواهشا هرچقدر هم دختر بدی باشی که میدونم نیستی از روز اول حتی سلام به اون پسره نکن بهیچ عنوان مخل سگشم نده غیراز این باشه بد ضربه ای میخوری چون پسرشم مثل باباش هست بابای دیوثش هم فقط اونده کل مال و ثروت مادرتو بالا بکشه بره حتی همون خونه رو به بهونه عوض کردن یا شریکی خریدن یا هرچی  ازچنگش درمیاره کاری هم از دست تو ساخته نیست چون خونه به نام مادرت هست میتونه بگه برو راه نده 

مامانت بخاطر یه تکه گوشت چ می‌کنه 🤮🤮🤮🤮

کل اذیت و آزار مادرش همینه، کوتاه مختصر مفید. من هم میخواستم به اسی عزیز بگم متاسفانه شهوت بر عقل مادرش غلبه کرده ، این همه سال زحمت بکشی دختر خوبی بزرگ کنی زحمت بکشه درس بخونه سایه پدرسرش نباشه بعدش مادرش با دستای خودش دخترش و آینده دختر رو دستی دستی نابود کنه ؟ ازدواج میخواهی بکنی هر کاری میخواهی بکنی بکن حقته و اختیارخودتو داری اما چرا با بی عقلی و بدنامی ،،،،،،،

اشتباه پدرتون بوده دیگه!کاریش هم نمیشه کردکاش با برادرت صحبت کنی آخه این چه کاریه مامانت میکنه؟!میخو ...

پدر من هم دقیقا همین کار رو کرد دو تا بچه های زن دومش رو که مادرم رو زیر خاک کردند رو صاحب خونه و همه چی کرد بعد منو بیرون کرد..... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

گلم به یه چیزی هم فکرکن

مامانت خیلی سختیا توی این سالها کشیده 

همین باعث شده اعصابش ضعیف بشه و مثل افسرده ها بگه کاش نازا بودم ... اینا از فشار و رنج زندگیه

باش دوستانه صحبت کن بگو مامان من درکت میکنم بت حق میدم ازدواج کنی 

دوست دارم طعم خوشبختی رو بچشی

فقط صبر کن یه مورد بهتر بیاد ، این آقا با این سن و بچه حتی خونه رهن نکرده میخواد بیاد خونه ی تو

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
کل اذیت و آزار مادرش همینه، کوتاه مختصر مفید. من هم میخواستم به اسی عزیز بگم متاسفانه شهوت بر عقل ما ...

اما اگر شهوت بود سالها صبوری نمی کرد ... از تنهاییه

زنها مونس و تکیه گاه میخوان ، طبیعیه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
اما اگر شهوت بود سالها صبوری نمی کرد ... از تنهاییهزنها مونس و تکیه گاه میخوان ، طبیعیه

من هم عرض کردم مخالف ازدواج مادرش نیستم گفتم زندگی خودش هست اختیار زندگی خودشو داره اما به نظرم این راهی که میخواد درپیش بگیره اشتباه هست هم دخترشو از خونه بیرون کنه  یا پسر بررگ سال شوهر شو بیاره داخل خونه که امکان انفاقهای بد هست ، الان خداوکیلی خودت به عنوان مادر قبول میکنی همچین کاری با دخترت بکنی؟ یا مادرتون با شما چنین کاری بکنه؟؟؟

گلم به یه چیزی هم فکرکنمامانت خیلی سختیا توی این سالها کشیده همین باعث شده اعصابش ضعیف بشه و مثل افس ...

همه اینا صحبتهای صحیح شما خانم محترم رو به مادرش گفته قبول نکرده ، گفته این شخص مناسب شما نیست خیلی داغونه    بازم دخالتی نمیکنیم کل منظور من و بعضی از کاربرای عزیز اینکه برای دخترشم ارزش قائل بشه و به غریبه ترجیح نده سال کنکورش هست و تعیین کردن آینده پیش روش.

عزیزم تو ایران چیزی تحت عنوان وصیت نامه وجود نداره میت میتونه برای 30 درصد اموال وصیت کنه میتونی از طریق انحصار ورثه اقدام کنید که فقط یک هشتم برای مادرته بعدم نگران نباش نفرین آدمای ناحق نمیگیره حتی میتونی از حقوق پدرتم طلب کنی اگه تامین اجتماعی بوده کلا پا پس نکش با برادرم صحبت کن جلوی کارای مادرته بگیرن یوقت این پسره بلایی سرت نیاره مردم گرگن بولله

(تیکر بارداری نیست) ..... کی به یه جاده شلوغ اهمیت میده من از روی پل چوبی به داخل تاریکی قدم میذارم
خونه به مادرم ارث رسیده کلا

این ارث درست نیست قانونی میتوانی پس بگیری

در ضمن میتوانی همه طلاهایی که بدون اجازه ات گرفته پس بگیری 

با یک وکیل خیلی خوب مشورت بکن

نگران نفرینم نباش شما که مادرت را از خونه در نمیکنی اون داره شما را در میکنه 

اون هستش که اموال یتیم صغیر را بالا کشیده

واقعا فکر میکنی خدا طرف کی رو میگیره