2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست
وااای اینو بگم براتون  بجون بچم خودم دیدم با چشمام خالش اومد با برادرشوهرم عکس بندازه هی داشتن ...

اسی فکر کنم افراطی تعریف میکنی هیچ خاله ای حتی اونایی تو که باره خونه کار می‌کنند اونجای خواهر زاده رو نمیگیره وای فکر میکنم اینایی که میگی زاییده ذهن مریضت هست نصف شبی 😳😳😳😳😳😳😳

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
دقیقا....متانت مرد باید ریشه تو وجودش باشه.....منم منظورم اون بی رگ‌وریشه های تو خیابونن که به قول د ...

دقیقا من یه اقایی تو زندگیم بود به عنوان دوست معمولی یه تایمی اگه دختریو جلوش لخت مادرزاد میکردی میاوردی نگاش به کسی بود که باهاش تو رابطه بود یعنی چندین بار من ازش دیدم 

فوق العاده پسر اصیلی بود و از یه خانواده ی قدرتمند ولی هیچ وقت از این پول و قدرتش سو استفاده نمیکرد

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا میخوان بگن ما با بقیه فرق داریم و خاصیم و روشنفکر ولی نمیدونن چجوذی ثابت کنن. 

بی بندو باری و بد پوشیدن دیگران به زندگی این زن و شوهر آسیب نمیزنه؟ استارتر سعی میکنه کشش نده یکی دیگه باشه شاید همینکه رسیدن خونه دعوا و بحث کنن و همین باعث مشکلاتی بشه . کجاش آسیبی به زندگی نمیزنه. تازه میگه خب ممکنه از روی صمیمیت یه چیزایی هم بگن اگه گفتن ک.. س و یی این حرفا براتون عادیه من دیگه حرفی ندارم 😐😐😐اوضاع داغونه

فقط بلدن رو هوا یه حرفی بزنن.

🎉🎉🎉🎉
نه دیگه در این حد  ولی من تنها حرفم اینه که استارتر چیزی رو که دیده داره تعریف میکنه میگه  ...

شما بچه خودتون تو یه مدرسه باشه ک هم کلاسیاش همه فحش بدن و اونم یاد بگیره میرین ب مدیر مدرسه اعتراض میکنید یا بازم میگین اون بچه ها رسم و رسومشونه و فرهنگشون اینه مطمئنا تاپیک میزنین میگین هم کلاسیای بچم بی فرهنگن و معلوم نیست تو چ خانواده ای بزرگ شدن پس شعار نده

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
تویی که تو جامعه هستی برا بچت فیلم پ و رن نشون بدی رو ذهنش تاثیر نمیذاره؟؟ اینجا بی درو پیکره خارج ...

حرف حساب ❤👏👏👏👏فک کن تو اون جمع بچه هس....وای حالم گرفته شد

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

چقد بی فرهنگن اتفاقا جالبه که اینا ادعای باکلاسی و با فرهنگ بودنم میکنن فک میکنن رفتارای چیپ برای دیگران جالبه و دیده میشن از نسل کاملا عقب افتاده ای هستن

خدا کافیست❤️

حرفاتون دنباله دارنمیگی همش ازکجابه کجاوصل‌میکنی خوب پشت سرهم‌بگوگیج شدم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خاله ش برگشت با پدرشوهرم که فوق العاده با اصالت و با آبرو و مودب و محترمه شوخی زشت کرد که حاجی بیا ماساژت بدم .دست گذاشت رو شونه ش و یادم نمیاد چی گفت .لز اون موقع پدرشوهرم خونشون نرفت

گفت بهم بی احترامی کرده 

وااای اینو بگم براتون  بجون بچم خودم دیدم با چشمام خالش اومد با برادرشوهرم عکس بندازه هی داشتن ...

من حرفاتونو به این دلیل باور میکنم که همچین آدمایی وجود دارن چون چنین ادمایی رو دیدم ، عزیز من اینا دیگه دست خودشون نیست ذهنشون از بس هرز می پره دیگه کنترل رفتار و کردارشون رو در دست میگیره، تمام اعمالشون با همین ذهن فاسد انجام می گیره پس توقعی ازشون نیست

در ضمن همنشینی با چنین ادمایی خلق و خوی خود آدم بزرگ رو هم تغییر میده چه برسه به اینکه از بچگی کسی شاهد این رفتارا باشه

اسی فکر کنم افراطی تعریف میکنی هیچ خاله ای حتی اونایی تو که باره خونه کار می‌کنند اونجای خواهر زاده ...

وای نه به جون بچم 

اگه بقیه شو بگم شکه میشید که 

بخدا یه کلمه ش هم دروغ نیست 

اسی فکر کنم افراطی تعریف میکنی هیچ خاله ای حتی اونایی تو که باره خونه کار می‌کنند اونجای خواهر زاده ...

ن قبلا هم یکی بود میگفت خانواده شوهرش این مدلین

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
دقیقا من یه اقایی تو زندگیم بود به عنوان دوست معمولی یه تایمی اگه دختریو جلوش لخت مادرزاد میکردی میا ...

شوهرمنم یه همچین مردیه....بهش افتخار میکنم افتخاررررررر

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
نه دیگه در این حد  ولی من تنها حرفم اینه که استارتر چیزی رو که دیده داره تعریف میکنه میگه  ...

از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست اونا ذاتشون داغونه و حرفاشون غیر از شرع  ودین از نظر اخلاقی و اجتماعی مشکل داره این عادی سازی رو نمی‌فهمم به اینجور آدما میگن مریض که توانایی کنترل افکارشون رو ندارن و اونارو به زبون هم میارن.. 

تو ایران هر چی لخت تر باشی ازادتر باشه به قول یه کاربر کنار شوهرت یه دوست مرد داشته باشی با همه راحت باشی البته به گفته ی خودشون به چشم خواهر برادری 

فحشا وحرفای رکیک بزنی 

مشروب بخوری هر شب تا خر خره ومست وپاتیل باشی یعنی باکلاسی و روشن فکر