2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست
درسته عزیزم  شاید منظور بدی نداشتن  آدم هرجوری که هست باید به دیگران و نظر دیگران احترام ...

احتمال داره که منظور بدی نداشته باشن ولی مگه هر رفتاری درسته؟ مثل اینه که من به شما بی احترامی کنم و بگم رفتار بدی نداشتم و ادب خانوادگیمه😕

هرچند بین خودشون عادیه و اهمیتی نداره اما باید تفاوت تو رو با تربیت خودشون متوجه بشن باید خودشونو جمع کنن وقتی تویی که خانوادت برای ادب کردنت وقت کذاشتن وارد جمع اونا میشی

بزار بفهمن که تو متفاوتی باهاشون حتی اگه اینو عقب افتادگی بدونن بازم نشونه پیروزیه توعه ، حرمت شکنی خیلی بده 

بی احترامی نکن اما با رفتارت بهشون اجازه هرکاری رو نده بعدا بچه تو هم بین همینا بزرگ میشه و خیلی چیزا یاد میگیره

متاسفانه باید بگم که من تعجب میکنم و جامیخورم از پوشش نامربوط 

بیکینی برا لب ساحله 

حوله برا حموم و یا جمع خونواده س 

لباس ورزشی برا ورزشه 

مجلسی برا مجلسه 

اینا خیلی بدیهیه 

من بدون شورت راحتترم که بخوابم؟اگه مهمون دارم درو میبندم تازه قفلم میزنم بعد میخوابم 

هر پوششی مکان خودشو داره 

تو مهمونی و جلوی یه حاج اقا و یه تازه عروس که دخترحاجیه و یه خونواده باحیا نشون دادن شورت و سوتین که هنر نیست .بی شعوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر یکم به حرف من توجه کنید بقیه کشورا ، اروپایی ها و ... که فرهنگ حجاب و اینارو ندارن که درسته؟ چ ...

نمی خوام باهاتون بحث کنم چون مشخصه دیدگاه منو شما کاملا متفاوته. شما فقط میخواید راجع به دین و حجاب صحبت کنید ولی من بحثم آموزش شرم و حیاست.

توی همون اروپا و امریکایی که مثالش رو میزنید، کسی که شرم و حیا داره، چهارچوب ها رو رعایت میکنه اونکه نداره رعایت نمی کنه!

احتمال داره که منظور بدی نداشته باشن ولی مگه هر رفتاری درسته؟ مثل اینه که من به شما بی احترامی کنم و ...

حرفاتون درسته کاملا .و خوشبختانه من همیشه احترام خودمو حفظ کردم و باهاشون قاطی نشدم .و پوششم ذره ای تغییر نکرد چه بسا سنگین ترم شدم چون مادرشدم 

حرفاتون درسته کاملا .و خوشبختانه من همیشه احترام خودمو حفظ کردم و باهاشون قاطی نشدم .و پوششم ذره ای ...

این خیلی قشنگه عزیزم افتخار میکنم بهت😍

کم مثل شما پیدا میشه👌🏻 چقدر امیدوارم به اینده فرزندی که مادری مثل شما داشته باشه

نه من منظورم این نبود، این برداشت شما بود! من منظآرم این بود که فارغ از نوع پوشش، شرم و حیا باید در ...

شما در مورد بی حجابی خودتون میگین ناشی از فرهنگ خانوادگیتون بوده بعد در مورد بی ادبی اونا انتقاد میکنید خب پس بی ادبی اونا هم ناشی از فرهنگ خانودگیشون بوده و از اول همینجور بار اومدن!

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
یادم میاد چقدر اوایل اذیت شدم دلم میسوزه برا خودم  بعد ازدواج تازه فهمیدم چرا خونواده پدرشوهرم ...

همیشه باید حد وسط و اعتدال رو نگه داشت، تعصب تو هر چیزی باعث بروز عقاید تنفرانگیز و مخرب میشه

یه جمله منتسب به حضرت حسین هست که واقعا زیباست و ارزش تفکر داره

(اگر انسان نیستید آزاده باشید)

آزادگی یا داشتن انسانیت به داشتن هیکل آدمی و انسان نیست، به داشتن شرف و آدم اگه ذهن و عقل خودشو با افکار زشت نمی پوشونه باید بند به بند تنی که شریفه رو هم براش حرمت قائل بشه

این خیلی قشنگه عزیزم افتخار میکنم بهت😍 کم مثل شما پیدا میشه👌🏻 چقدر امیدوارم به اینده فرزندی که م ...

وااای ممنونم ازت عزیییزم 

چقدر منو امیدوار کردی 

چقدر مهربونی و خانوم 

مرسی که اینقدر خوبی

وااای ممنونم ازت عزیییزم  چقدر منو امیدوار کردی  چقدر مهربونی و خانوم  مرسی که این ...

چرا با اين خانواده وصلت كردي دوره نامزدي براي شناخته ،همسر هرچقدرم خوب باشه داري با يه پكيج فاميلي وصلت ميكني كه وظيفه تربيتشون به عهده شما نيست يا بايد از اول بگي من با اين رفتارا راحت نيستم رفتو امد نكني يا كلا ازدواج نكني يا اگه كردي حق قضاوت نداري بايد تحمل كنيد

نمی خوام باهاتون بحث کنم چون مشخصه دیدگاه منو شما کاملا متفاوته. شما فقط میخواید راجع به دین و حجاب ...

منم قصد بحث با شمارو ندارم چون اصلا نمیتونم عقاید شمارو درک کنم

و خیر اصلا بحث من دین و حجاب نیست من اصلا از چنین چیزهایی زده شدم و در حال حاضر شاید حتی مسلمان به حساب نیام باور دارم در گام اول حجاب باید تو قلب و ذهن انسان باشه

اما به این معنی نیس که تو یه اجتماع حجاب ظاهری از بین بره و بگیم دل ادم مهمه نه ظاهرش

اگه من در ظاهر با یه تیپ ساده و بی آلایشم باید باطنمم همون باشه اگه باطن من زشت باشه هیچ ظاهر زیبایی نمیتونه زشتی اونو بپوشونه و بلعکس من نمیتونم ادعا کنم باطن زیبایی دارم وقتی ظاهرم غلط اندازه

ظاهر و باطن باید یکی باشه همین و بس

چرا با اين خانواده وصلت كردي دوره نامزدي براي شناخته ،همسر هرچقدرم خوب باشه داري با يه پكيج فام ...

عزیزم اونا شهر دیگه هستن و من فقط چندتا عکس با مانتو ازشون دیده بودم 

و من و شوهرم تو دانشگاه اشنا شدیم و عاشق هم شدیم .و اینکه بنظر من خونواده خودش مهمن که بسیار محترمن.مادرش هم به تبعیت از شوهرش خانم با ابرویی هست و خیلی هم سرشناسن.و من با موافقت ۱۰۰درصد خونوادم جواب مثبت دادم 

و اینم بگم که رابطه نداریم دوریم از هم

عزیزم اونا شهر دیگه هستن و من فقط چندتا عکس با مانتو ازشون دیده بودم  و من و شوهرم تو دانشگاه ...

اصلاح میکنم به تبعیت از شوهرش آرومه و حرف زشت نمیزنه و در ادامه خانم با ابرویی هستن