2777
2789
عنوان

میدونم فک میکنید دروغ میگم اما بیاید بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 139 پست
درسته عزیزم  شاید منظور بدی نداشتن  آدم هرجوری که هست باید به دیگران و نظر دیگران احترام ...

از این حرفا واقعا بوی خوبی نمیاد

من بخوام داستان خودمو بهتون بگم واقعا سر دراز داره اما میتونم همینو بگم من آدمی هستم که از دین زده شده و خیلی چیزاش برام سواله ، حتی اعتقاد سایقمو به حجاب و اینا ندارم ، اما به آدمای متدین برچسب متعصب نمیزنم و براشون احترام قائلم ، برای هرنوع تفکری که جهالت درش نباشه احترام قائلم ، یه چیزایی دیگه انقد واضحه که ادم با عقل کمش هم میتونه متوجه بشه، مثلا اینکه بگیم عقیده هرکس محترمه از بیخ و بن غلطه ، هیتلر و صدام و چنگیز خان هم یه عقیده خاص ده خودشون رو داشتن

متاسفانه خیلی ها حجاب رو فقط توی پوشش می بینن، و تا کسی رو می بینن که بی حجاب فکر میکنن خرابه و یا ب ...

ای وای چقدر شما تاثیر بد گذاشتین روشون بعد خواهر شوهرات جلوی اقایون همچین لباسی پوشیده بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر ایشون تو فامیلی که برهنگی عادیه و بگن ما به هم مث خووهر و برادریم چیز بدی اتفاق نمی افته اما ...

نه من منظورم این نبود، این برداشت شما بود! من منظآرم این بود که فارغ از نوع پوشش، شرم و حیا باید در رفتار و گفتار آدم باشه نه فقط به خاطر اینکه طرف بی حجاب بگیم فلانی بی حیاست. شاید اون بی حجابی و لخت بودنش فرهنگ خانواده شه که متفاوت از من و شماست، مهم اینه که توی رفتار و گفتارش شرم و حیا داره یا نه!!!

بچه ها خداشاهده دخترخاش لباس ریون تنگ تنش میکنه چون درشته ریون پش میاد زیرش کاملا پیداست. زیرش شورت و سوتین ست میپوشه چون میدونه که معلومه .کور شم اگه دروغ میگم 

اگه لب ساحل بود من متعجب نمیشدم .اما تو خونه و جلوی یه خونواده که میدونه این چیزا زشته برامون چه معنی داره؟؟؟

اگه بی حیایی و بی ادبی نیست چیه پس

ای وای چقدر شما تاثیر بد گذاشتین روشون بعد خواهر شوهرات جلوی اقایون همچین لباسی پوشیده بودن 

متاسفانه بله😐 و همین واسم جای سوال داشت. مثلا خواهر شوهرم جلوی دامادشون روسری و ساق دست می پوشید بعد رفت خارج یهو تاپ و شلوارک پوش شد و عکساشو تا وقتی خارج بود میزاشت پروفایل و معتقد بود خارج محرم و نامحرم نداره، فقط مردای ایرانی وحشی هستن و باید جلوشون محرم و نامحرم رو رعایت کرد!!!!! بعد که برمیگشت ایران دوباره عکساشو برمیداشت و عکسای محجبه میزاشت!!!

نه من منظورم این نبود، این برداشت شما بود! من منظآرم این بود که فارغ از نوع پوشش، شرم و حیا باید در ...

خیر یکم به حرف من توجه کنید

بقیه کشورا ، اروپایی ها و ... که فرهنگ حجاب و اینارو ندارن که درسته؟

چرا انقد روابطشون آزاد و بی قید و بنده؟ 

جرم و جنایت جنسی تو جوامعشون چرا هست ؟ طبق گفته شما اونا دیگه از بچگی با این چیزا بزرگ شدن و باید چشم و دل سیر باشن

از این حرفا واقعا بوی خوبی نمیاد من بخوام داستان خودمو بهتون بگم واقعا سر دراز داره اما میتونم همین ...

باور کن خیلی جالب بود حرفت.تاحالا از این بعد بهش نگاه نکرده بودم .درسته

بنظر من تاجایی محترمه که به دیگران اسیب نزنه و بی احترامی نباشه

از این حرفا واقعا بوی خوبی نمیاد من بخوام داستان خودمو بهتون بگم واقعا سر دراز داره اما میتونم همین ...

شما حرفهای منو اشتباه برداشت کردید، من اصلا نگفتم خانواده مادریم آدمهای متدینی بودن، اتفاقا اصلا مذهبی نیستن گفتم متعصب و محدود بودن، اون خانواده همسرم بود که گفتم مذهبی بودن. من روی کسی برچسب نزدم فقط سه نوع خانواده ای رو که از نزدیک می شناختم مثال زدم.

عجببببب خواهشا خودتون پستتون رو پاک کنید واقعا معلوم نیست این تخریب دین و عادین سازی هاتون جریانش ...

واقعا از حرفهای من تخریب دین برداشت کردید؟!!!!

من فقط سه نوع خانواده ای که درش زندگی کردم رو مثال زدم اگه برداشت شما تخریب دین بود، این فقط برداشت شماست. 

اتفاقا استارتره بیشتر از رفتارشون ایراد گرفته ن پوشش اونا ودر کل هم رفتار و هم پوشش اونارو نقد میکنه ...

منم بحثم این بود شرم و حیا باید در وهله اول در رفتار و گفتار آدم باشه.

یادم میاد چقدر اوایل اذیت شدم دلم میسوزه برا خودم 

بعد ازدواج تازه فهمیدم چرا خونواده پدرشوهرم جنابندون نیومدن و با مادرشوهرم خوب نیستن 

حالا میگن فک میکردیم یه زن مثل خودش برا پسرش گرفته اما تو کجا و اونا کجا 

همیشه دعوتم میکنن .محجبه نیستن اما با حیان 

دست میدن باهم اما مهربون و بی منظور و مودبانه

اینجوری ک شما میگی طرف اگه لخت مادرزاد اومد خونتون مهمونی پس نباید تعجب کنی  طرف اگه تو خیابوت ...

دقیقا حیواناتو دیدی ؟ به اسم آزادی ،انسانیت کمرنگ میشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه گلم .دومین بار بود منو دید من لباس جدید تنم بود برگست به شوهرم گفت چه ک و س و یی گرفتیا خندیدن که ...

اینم اسیبش خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یه کم حرفاتون مشکل داره ولی لپ کلام درست به عرص رسوندین  اینکه هر کی با فامیل ازدواج کنه مگه ب ...

ای واااای چرا همه حرف منو بد متوجه شدن؟!! حتما بیان من بد بود. منظورم این بود که شرم و حیایی که توی رفتار ما بود مانع میشد از روابط آزادمون سواستفاده کنیم و یا بهم به چشمی غیر از خواهر و برادر نگاه کنیم. ولی در طرف مقابل خانواده مادریم که به ظاهر آدم های متعصب( نه مذهبی، متعصب) و بسته ای بودن، چون شرم و حیایی نداشتن، علی رغم تمام محدودیت ها، رابطه های پنهانی داشتن که همین باعث شد خیلی هاش منجر به ازدواج بشه خیلی هاشم نه!