من دلم برای داداشم خیلی میسوزه کارگره البته خونه مستقل بابام داده میشینه و ماشینم داره اما واقعا با حقوق کارگری نمیشه زندگی کرد دوتا بچه هم داره شبی نیست که از ذهنم نگذره
کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
دقیقا.من موندم اینایی ک میگن کمه، خبر از حقوق کارمندا ندارن؟ من نمیگم واسه گذران زندکی خوبه با بد. ولی شاید منظورش اینه ک با این حقوق، استخدام بشه یا نه. خوب خوبه دیگه. کارمندا روزی هفته ای بیشتر از چهل ساعت میرن.همین میگیرن.درستع ک کافی نیس و باید شغل دوم داشتع باشن ولی رنج دریافتی همینه.
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
ولی خودمون همسرم مغازه داره به ارزش دو میلیارد خونه مستاجریم اما از مخارج خونه راحت بر میاد و همه چی فت و فراوون میخره میاره طوری که ی عالمه دورریز میشه
کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
والا ما دو نفریم.حقوق همسرم همینقدره.تا قبل کرونا و بارداری که خودم سرکار بودم و حقوق داشتم اوضاع خوب بود ولی الان با ۵ تومن اصلا نمیرسیم با اینکه برای هزینه های پزشکیم کاملا بیمه تکمیلی پرداخت میکنه و فقط خرج خورد و خوراک و بنزین میشه..همون روز که حقوق میگیره و خریدا و هزینه ها رو پرداخت میکنیم شبش کاملا کارت خالی شده
خونه و ماشین داریم خداروشکر قسطم ماهی ۱ونیم حقوق همسرم کلا خرج نمیشه چند ماهه میخوام مبل عوض کنم نم ...
خب پس با این شرایط خوبه میشه
حقوق شوهرت خرج نمیشه؟؟؟چرا خرج نمیکنید؟
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.