بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچ وقت معنی این سوالو درک نکردم. برای کسی که با سه تومن زندگی میکنه خوبه و برای کسی که با ده تومن زندگی میکنه کم! اصلا جواب بقیه کنکی به شما نمیکنه. شما باید سطح زندگی فعلی خودتونرو در نظر بگیرید
ببخشید اشتباه نوشتم حقوق شوهرم کلا خرج میشه هیچی ازش نمیمونه واسه پس انداز یا عوض کردن وسایل و این ...
آها
خب آره باید کم کم خرج کنی یه وام خونگی ثبت نام کنه اگه دارید تو آشناها تا مجبور شی قسط بدی و پس انداز بشه و بعد با پولش یه کاری بکنی
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
ببخشید اشتباه نوشتم حقوق شوهرم کلا خرج میشه هیچی ازش نمیمونه واسه پس انداز یا عوض کردن وسایل و این ...
من برای این که زوری همپس اندازکنیم وام خونگی دارم ولی خب خیلی گاهی فشار می یاد چون قسط زیاد داریم و البته به خصوص شما بچه دارید چون مثلا خودم و همسرم از خیلی چیزا می تونیم چشم پوشی کنیم ولی بچه خب نمیشه