2777
2789
حقوق شوهر من ۴ تومنه دو خورده ای ام قسط داریم خونه داریم ولی ماشین نداریم البته بچه هم نداریم به نظر ...

اره ولی خیلی دو دوتا چهارتا باید کرد مخصوصا وقتی یه خرج بزرگ مثل عروسی ای مسافرتی چیزی پیش بیاد خیلی سخت میشه

حالا خوبه خونه گرفتین. خونه می مونه این سختی ها میگذره. خدا باباتو حفظ کنه

آره خداروشکر مرسی عزیزم به خدا الان تمام هزینه های دخترمو بابام میده گفت مال مدرسه هم هر چی بود خودم میدم 

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.‌من موندم اینایی ک میگن کمه، خبر از حقوق کارمندا ندارن؟ من نمیگم واسه گذران زندکی خوبه با بد. ...

من الان همسرم جنوب کار می کنه و مهندس چهار می گیره 

حالا درست زندگی سخت می گذره ولی حقوق ها فعلا تو همین رنج اکثرا کارگران که کمتر هم می گیرند 

وگرنه بخوایم بگین چقدر حقوق برای زندگی نیتز والا با این اوضاع هر چقدرم بگیم کم هر روز بدتر از دیروز 

من هیچ وقت معنی این سوالو درک نکردم. برای کسی که با سه تومن زندگی میکنه خوبه و برای کسی که با ده تومن زندگی میکنه کم! اصلا جواب بقیه کنکی به شما نمیکنه. شما باید سطح زندگی فعلی خودتون‌رو در نظر بگیرید

اره ولی خیلی دو دوتا چهارتا باید کرد مخصوصا وقتی یه خرج بزرگ مثل عروسی ای مسافرتی چیزی پیش بیاد خیلی ...

عریزم مجبوریم دیگه همه تو همین رنجن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ببخشید اشتباه نوشتم حقوق شوهرم کلا خرج میشه هیچی ازش نمیمونه واسه پس انداز یا عوض کردن وسایل و این ...

آها

خب آره باید کم کم خرج کنی یه وام خونگی ثبت نام کنه اگه دارید تو آشناها تا مجبور شی قسط بدی و پس انداز بشه و بعد با پولش یه کاری بکنی

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
آها خب آره باید کم کم خرج کنی یه وام خونگی ثبت نام کنه اگه دارید تو آشناها تا مجبور شی قسط بدی و پس ...

اتفاقا دارم یکی درنیومده ب اسمم خدا کنه زودتر دربیاد حداقل بشه یه کاری کرد باهاش

ببخشید اشتباه نوشتم حقوق شوهرم کلا خرج میشه هیچی ازش نمیمونه واسه پس انداز یا عوض کردن وسایل و این ...

من برای این که زوری هم‌پس اندازکنیم وام خونگی دارم ولی خب خیلی گاهی فشار می یاد چون قسط زیاد داریم و البته به خصوص شما بچه دارید چون مثلا خودم و همسرم از خیلی چیزا می تونیم چشم پوشی کنیم ولی بچه خب نمیشه