2777
2789

حقوق عشقمم همین حده میخوایم زندگی شروع کنیم

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شرایط اقتصادی الان هرچقد داشته باشی کمه...

اما خب بنظرم اگه شهر بزرگی مث تهران نیستین خوبه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

خونه و ماشین دارید؟

قسط چی؟

5 تومن برای خرج خونه کافیه وای اگه بخواید پس انداز کنید یا وام بگیرید برا خونه و ماشین و قسط بدید خیلی سخت میگذره

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
بستگی به توقعاتتون داره  ماشین و خونه دارید ؟

من فک کنم منظورش خود حقوقه. نه گذران زندکی. 🤔یا من اشتبا فهنیدم؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان ما بگیم کمه کاری از دستت بر میاد؟

خداروشکر کن عزیزم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

ماتهرانیم..همسرم حقوقش ۴ تومنه.امشب میگفت هنوز سرماه نشده حسابم خالی شده...

یه بچه ی ۲ساله داریم و فقط پول خورد وخوراک و بنزین وقبض و هزینه های بچه داریم برامون کمه این حقوق ..

ولی فکرکنم تو شهرای دیگه باز بهتر بشه زندگی کرد بااین حقوق

سوگلی خدا منم💜