2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر بوده،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 47 پست
ببین زنو شوهری که پاشون باز میشه دادگاه دیگه همون آدمای سابق نمیشن سعی کن تعهد محضری بگیری واینا رفت ...

همون تعهد رو فکر میکردم دادگاه میده

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
بروبگیربخواب...بچه هاهم خواب کن

دوست ندارم بزاره بره دوست دارم اشتی کنم ولی ادمش کنم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرسنگین باش و خودتو بگیر ولی خیلیم در نقشت فرو نرو به عبارتی بادست پس بزن با پا پیش بکش

برام دعا کنیت 

اصلا اصلا خودتو مظلوم و بدبخت نگیریاااا سریع خودتو جموجور کن یه  آبی دستو صورتت بزن موهاتو مرتب ...

باشه حتما تا بیاد یک ساعتی طول میکشه

ایشالله همین امشب شوهرت پشیمون از کارشه و میرین خونتون و دیگم مسئله ای پیش نمیاد 

ممنون ان شالله 

ايشاالله درست ميسه همه چي اميد خدا چه عجب يكي پيدا شد بعددعوا و كتك عاشق شوهرش خدا رابطه خوب و سرش ...

خیلی دوسش دارم شیش ساله که دارم زجر میکشم یکم شرایطم واسه طلاق سخته ولی همین که چند روز نبینمش مرگمو میبینم واسه همین ب جدایی فکر نمیکنم

متولد چه ماهي خودت و همسرت؟ لابد تير هستي

من مهر همسرم دی

خیلی دوسش دارم شیش ساله که دارم زجر میکشم یکم شرایطم واسه طلاق سخته ولی همین که چند روز نبینمش مرگمو ...

دور از جون تورو خدا؟

ماشاللع

دختر صدقه بذار خودتم ننداز تو زبون ها چقدر عالي هزار الله اكبر

دور از جون تورو خدا؟ ماشاللع دختر صدقه بذار خودتم ننداز تو زبون ها چقدر عالي هزار الله اكبر

مرسی عزیزم ،، هیچ کس چشم دیدن خوشحالیمونو نداره وقتی باهم جایی میریم بعدش دعوامون میشه