2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر بوده،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 47 پست
اخه تير ماهيا خيلي احساسي و مهربونن ولي هيچ وقت بروز نميدن ولي تو قلبشون پر از عشق

من مهرماهیم فقط میدونم خیلی صبورم که میتونم شوهرمو تحمل کنم خانوادشم میگن

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اخه كنجكاو ميشم رو اين جور ادم هاي خاص خيلي خوشحالم قلب بزرگ داري هر كي بود دوسش نداشت معلوم ...

مرسی خانمی 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
مرسی عزیزم ،، هیچ کس چشم دیدن خوشحالیمونو نداره وقتی باهم جایی میریم بعدش دعوامون میشه

اره اخه گفني گريه كردي چشات ورم كرده ديدم خيلي حساس و عاشقي ببين صدقه بذار و هيچ ةقت جلو بقيه خوبي شوهرت نگو يا حتي خودت و چشم ميزنن

از بس حسود زياده

حسود زیاده واینکه من صورتمو باسیلی سرخ نگه میدارم من تاحالا یکبارم ب خانوادم نگفتم که کتک میخورم 

مرسي به خودت عزيزم دعوا نمك زندگي من خودم زود جوش ميارم ولي زود عصبانيتم كيخوابه به قران زودم پشيمو ...

من خیلی زود میبخشم ب شوهرمم میگم از همه بلاهایی که ب سرم اوردی میگذرم فقط از تهمتاش نمیگذرم حساب تهمتاش جداس اونا با خدا

خوب كار ميكني بهترين كار حرف خونه هس ديگه بايد همونجا چال بسه منم بخدا همينطورم

بهترین کارم همینه جز غصه خوردن کاری از دستشون بر نمیاد

پاشو يه دوش بگير خودت مرتب كن برو عزيزم سر ة صورتت بشور و يع عطر بزن  امد همه چي يادتون ميره ...

عزیزم. ممنون مرسی از راهنماییت 

بهترین کارم همینه جز غصه خوردن کاری از دستشون بر نمیاد

اره عزيزم الهي منبعد بخندي و عشق ات افزون بشه

خيلي خوشحال شدم خوندم عاشق همسرتي با تمام اين چيزا تعريف كردي گفتي ميميري بدون اون