2777
2789
چرا خیلیم جدی باهاش حرف زدم چادر ماشین میخواستیم بخریم زنگ زد خانوم بود وایساد این خوبه اون بد فلان ...

اين چه حرفيه نميخوام ديوار داشته باشي اينستاگرام رو بگي يه چيز اخه ديوار هرز پريدن داره ؟ميشه حكايت پشه ماده ببخشيدا شوهر شما ٦و٨ميزنن

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینمو که گذاشته بودم برا فروش ۵ دقیقه اول ۴۰ نفر زنگ زدن. همه مرد بودن. تا میفهمیدن خانم هست ...

حالا من واسه خرید ملک به چند نفر زنگ زدم خیلی برخوردشون محترمانه بود اصلا هم مزاحم نشدن 

🥰🥰😇😇😇

😐حالم بد شد

خدا هدایتشون کنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
حالا هی بگید تا زن نخواد مردا کرم نمیریزن    طرف به پشه ماده هم رحم نمیکنه

چه امضای باحالی داری😄😄😄😄🤣🤣🤣🤣🤣

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒
حالا من واسه خرید ملک به چند نفر زنگ زدم خیلی برخوردشون محترمانه بود اصلا هم مزاحم نشدن 

منم ماشینمو فروختم تو‌دیوار اصلا مزاحم نشدن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه امضای باحالی داری😄😄😄😄🤣🤣🤣🤣🤣

ایسگا شدیم رف ک🤦‍♀️😅😅

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

یه عکس از همسرت بگیر و بزار تو دیوار برای فروش   

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊