2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دارم زار زار گریه میکنم خیلی حالم بده اونم ولکرد رفت تو پذیرایی بخوابه

مردا همهنامردن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

عادتشونه دیگه میخوان مثلا بگن ماهم ارههههههههههههه بامزه ایم خوش مشربیم فک کنم کمبود عاطفه داره شوهرت البته با عرض پوزش 

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   

وای چندشم شددد....یعنی تا این حد حقیره....حالا این زن داره اینه وضعش ...مجرد بود چیکا میکرد.....حتما هیشکی بهش توجه نمیکنه ونکرده اینجوری روانی شده...حالم بهم خورد والا....چقدر یه آدم میتونه کم وچندش باشه....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

من یه بار تو دیوار داشتم لباس مجلسی نگاه میکردم عکس اول لباس بود عکس دوم زنه با لباس زیر بود دارن دیوارم به گند میکشن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بخدا دارم زار زار گریه میکنم خیلی حالم بده اونم ولکرد رفت تو پذیرایی بخوابه

شاید شما حساسین،‌مردا رو آزاد باید گذاشت. هرچی محدودشون کنین خودتون ضربه میخوریحس اعتمادو بهشون بدین و از دور کنترلش کنین

ولی اگه تکرار کرد شما هم مقابله ب مثل کنین!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

از دیوار بدم میاد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
یه عکس از همسرت بگیر و بزار تو دیوار برای فروش    

😄😄😂😂😂😂😂

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
خب اونا میگن الو میفمه...

ببین کاریو کن که اگه تو این کار رو میکردی عکسالعمل 

شوهرت بود

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

بنظرم این کارو باهاش بکن حالا این کارم نکردی گوشیو ازش بگیر بکن تو ماتحتش بازم ببخشا

مردک خراب 

تو دیوارم آسایش نداریم

قیافه و عکس العمل بعضی نی نی سایتی ها در هر حالی و هر تاپیکی🏹🥊⁦🧛🏻‍♀️⁩