2777
2789

دلم میخواست الان که با بغض اومدم بیرون دستمه بگیره نزاره این موقه شب برم بیرون

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه قهر میکنم میگم دیگه اصلنم باهاش اشتی نمیکنم ی ساعت بعدش ک زنگ  دم یکم قربون صدقم رفت مهربون حرف زد اصن یادم‌میره قهر بودم من میشینم پاب پاش شوخی میکنم 

لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤❤💋💋💋 کاربری دست سه نفره خواهشا گیر ندین ❤❤❤فرفری موی غزل ساز چشم رنگی هسدم ❤💋دختر خیابان بهار کوچه فروردین پلاک ۱۱ ❤🌷🌲💐  منُ این صنمُ عاشقی باقی عمر♡کامرانم 💋💋💋❤دختر ترک 🇹�🇹🇷�� دنیایم قشنگ است چون ب همه چیز قشنگ نگاه میکنم ❤

بستگی داره مقصر کی باشه نامزد که نه شوهر، یه مدتی هر وقت دعوا میکردیم اگه مقصر هم نبود خودش میومد آشتی میکرد ولی اخیرا نه میگه اگه هیچوقت آشتی نکنی نمیام منت کشی عادت کردی 

من الان قهرم☹️ کلا همه جا بلاک کرده پرو روانتیک گذاشته 

قبلا قهر بودیم میومد آشتی میکردیم تازگیا با جنگ میاد برا آشتی کلیم تهدید به خیانت میکنه

بهش میگم آشتی اصولی داره با رفع دلخوری و ابراز پشیمونیه البته وقتی که اون مقصره که همیشه مقصره

والله قهر کنم بیاد یکم نازمو بکشه و منت کشییییی        و لبخند برنه منم هیچکار نمیکنم اصلا حرف نمیزنم فقط لبخند میزنم

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

بیاد بغلم کنه.بگه درسته دلخوریم و تفاوت نظر داریم،ولی هنوز هم دوست دارم.

اگه من گریه کردم هم فقط با لبخند نگام کنه بزاره گریه کنم نه اینکه بیشتر عصبانی بشه 

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
من الان قهرم☹️ کلا همه جا بلاک کرده پرو روانتیک گذاشته  قبلا قهر بودیم میومد آشتی میکردیم تازگ ...

اگه من بودمو  و یکی بلاکم میکرد  ابروشو میبردم کلا  باهاش حرف نمیزدم  

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
اگه من بودمو  و یکی بلاکم میکرد  ابروشو میبردم کلا  باهاش حرف نمیزدم    

آبروشو؟! 

خواهرام میگن اینقد حسابش نکن که بخوای بلاکش کنی

منم خ وقتا بلاکش کردم 

فک کنم کلا تموم کرده یا نمیدونم با خودش درگیره یا میخواد بزور بمن بفهمونه که دیگه تموم شده ولی اینجوری نیس 

خودمم نمیدونم