این دستور حلوای معروف منه 
ارد یک لیوان تفت بده تا کمی رنگش تغییر کنه مواظب باش نسوزه
یک لیوان شکر ، یک لیوان اب و نصف لیوان گلاب رو بذار تا شکر حل بشه بعد بهش زعفران دم کرده اضافه کن زیرشو خاموش کن و در ظرف رو بذار
ارد رو که تفت دادی ۵۰ گرم کره بزن و کمی تفت بده بعد روغن مایع بریز ( میزان روغن پذیری اردها متفاوته پس روغن رو کم کم بریز نه شل بشه نه سفت ، روون بشه موادت)
حالا از رو شعله بردار و شهد رو او چند مرحله اضافه کن و هم بزن تا حلوا جمع شه 
اخر کار هم حتما حلوا رو گهواره کن
این لطیف ترین و خوشمزه ترین حلواییه که خوردم
از ارد سفید قنادی استفاده کن