2777
2789
عنوان

حلواخونگی

142 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان میخواستم ازتون خواهش کنم اگه حلوای خونگی ساده بلدین طرز پختشو بهم بگین نمیخوام بگم با دارم و هوس کردم نه فقط یه لحظه از نظرم گذشت دوس داشتم میتونستم بپزم کمکم میکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارد رو با حرارت ملاییییمممم مدام تفت بده ک رنگش تیره بشه بعد یکم روغن بزن مخلوط کن بعد اب و قند ک از قبل روی اجاق گاز مخلوط کردی و ب اصطلاح شهد درست کردی رو توی چند مرحله وارد مواد کن و هم بزن مراقب باش یهو نریزی تو چند مرحله بریز و هم بزن گلاب هم خواستی بریز

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

اول آرد رو می ریزم تو ماهیتابه با شعله ی کم تفت می دیم حدود 30 دقیقه فقط مراقب باشیم نسوزه هرچند دقه هم بزنیم بعدش روغنو بهش اضافه کنیم اگه رنگ تیره تر دوس واشتیم با همون شعله بزاریم بیشتر تفت بخوره

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤

این دستور حلوای معروف منه 

ارد یک لیوان تفت بده تا کمی رنگش تغییر کنه مواظب باش نسوزه

یک لیوان شکر ، یک لیوان اب و نصف لیوان گلاب رو بذار تا شکر حل بشه بعد بهش زعفران دم کرده اضافه کن زیرشو خاموش کن و در ظرف رو بذار

ارد رو که تفت دادی ۵۰ گرم کره بزن و کمی تفت بده بعد روغن مایع بریز ( میزان روغن پذیری اردها متفاوته پس روغن رو کم کم بریز نه شل بشه نه سفت ، روون بشه موادت)

حالا از رو شعله بردار و شهد رو او چند مرحله اضافه کن و هم بزن تا حلوا جمع شه 

اخر کار هم حتما حلوا رو گهواره کن

این لطیف ترین و خوشمزه ترین حلواییه که خوردم

از ارد سفید قنادی استفاده کن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

دو لیوان ارد 

نصف ی لیوان شکر و آب (این شیرس)

زعفرون و گلاب

اول ارد رو تفت بده بعد الک کن 

و نصف لیوان روغن بریز 

بذار شکلاتی رنگ بشه

بعد شیره (توی شیره زعفرون بزن )رو بریز توی ظرف ارد فقط کم کم اضافه کن هم بزن

بعد گلاب بریز ۲ قاشق

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

حالا به صورت جدا آب و شکر و گلاب و زعفرانو می ریزیم تو یه ظرف تا به جوش بیاد بعد زیرشو خاموش میکنیم ِِ زیر ماهیتابه هم خاموش میکنیم حالا به آرامی شیره رو به آرد اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم. آمادست

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤

حلوا سه آرده(۴کیلو)

ارد گندم یا سفید یک کیلو،ارد برنج ۲۵۰ گرم ،ارد نخود۲۵۰ گرم،روغن ۳ لیوان،آب ۳.۵ لیوان ،گلاب ۱ لیوان ،پودر هل ۱ قاشق غذاخوری،شکر ۱ کیلو ،زعفران

ارد با روغن تفت داده تا طلایی شود +ارد برنج کمی تفت داده +ارد نخود کمی تفت حدود ۵ دقیقه شکر دگرا با اب مخلوط کرده میگذاریم کمی بجوشد هل با زعفران و گلاب خیس کرده صاف میکنیم به آرد که تفت داده و کنار گذاشته ایم کم کم اضافه میکنیم شیره ولرم را به آرد داغ اضافه کرده هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا شود 

مرسی گلم فقط زعفران و کی بریزم

من زعفران نمیزنم ولی شهدت ک اماده شد زعفران ابکردتو بریز داخلش

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده