2777
2789
عنوان

دوتادختر دارم خسته شدم ازدستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 71 پست
برا ماکه همش جنگ اعصابه شاید بقیه تونستن خوب مدیریت کنن وبچه هاشون خوبن

والله ادم از وضع تو خونشون خبر ندارن از دور میبینیمشون  شاید اونام راضی نیستن 😅

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دلت برای منم بسوزه توسن کم مادرشدم براهمین عصبی ام همش ۲۶سالمه شوهرم خیلی صبور بود اونم عصبی کردن

من ۲۱ سالگی مادر شدم. عزیز دلم تو خودت خواستی مادر بشی. برا عصبی بودن فکر حسابی کن ببین چی آرومت میکنه، تو پارک بچرخی یا فیلم ببینی یا چیز دیگه.... ورزش به نظرم تاثیر داره‌ . یه کم محیط شاد توی خونه ایجاد کن و ورزش کن روی اعصابم اثر مثبت داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله ادم از وضع تو خونشون خبر ندارن از دور میبینیمشون شاید اونام راضی نیستن 😅

اره واقعا برعکس همین امشب یکی ازاقوام هم مینالید ازاینکه بچه هاش پشت سرهم هستن و میگفت توبچگی اصلا باهم نمیساختن و الان ۲ساله که باهم خوبن دیگه نوجوان بودن و اینکه میگفت همش سر بچه هاباشوهرش دعوا میکردن دقیقا مثله ما من یه کم صدامو میبرم بالا شوهرم میگه همسايه ها نیفهمن ساکت باش 

بابا کی گفته فاصله شون زیاد باشه دعوا نمیکنن من دوتا پسر دارم یازده سال اختلاف سنی دارن مثل سگ و گربه ان با هم یک دقیقه نمیتونن کنار هم بشینن همش دعوا

کلا میخواید آرامش داشته باشید تک فرزندی و تمام

هر دوتا خداخواسته بودن هر سری بیبی چک مثبت شد من گریه کردم

عزیزم‌ میتونستی هر روشی بری که باردار نشی بندازی گردن خدا. اینا که بعضیا میگن نمی خواستیم ولی شد، حرفای منطقی ای نیستن. خودشون رابطه داشتن و خودشون میتونستن کاری کنن بچه دار نشن...

یه جیغ منو عصبی میکنه دست خودم نیس

اگه واقعا در این حده که میگی و واقعا واقعا دست خودت نیس به نظرم برو دکتر احتمالا نوار مغز برات بنویسه‌ . باید درمان بشه این حجم از بی اختیاری ِ شما در برابر یه جیغ‌‌

بابا کی گفته فاصله شون زیاد باشه دعوا نمیکنن من دوتا پسر دارم یازده سال اختلاف سنی دارن مثل سگ و گرب ...

تک فرزندیم خیلی بده دختر من ۸ سالشه خیلی تنهلس همیشه دلم براس میسوزه منم دیگه ۴۰ سالم شده نمیتونم بیارم عقده شده برام 

تک فرزندیم خیلی بده دختر من ۸ سالشه خیلی تنهلس همیشه دلم براس میسوزه منم دیگه ۴۰ سالم شده نمیتونم بی ...

عزیز من مثلا فکر میکنی اگه دومی رو بیاری اون از تنهایی درمیاد؟ نخیر اصلا از این خبرا نیست تازه تنهاترم میشه نه تنها بچه دوم براش همبازی نمیشه شمارو هم از دست میده چون وقتی که برا اون میذاشتید و الان باید برای بچه دوم بذارید و حضورتون کم رنگتر میشه پس بجای این فکرای غلط که تو ذهنمون کاشتن تک فرزندی بده کنار دخترت باش تمام انرژیتو بذار براش تا هم اون از زندگیش لذت ببره هم خودت

عزیز من مثلا فکر میکنی اگه دومی رو بیاری اون از تنهایی درمیاد؟ نخیر اصلا از این خبرا نیست تازه تنهات ...

نمیدونم والله کلا از بس گفتن تک فرزندی بده عقده شده برام